KingLin написа:Биволско сърце? Като гледам и сосчето от смлените не е нито рядко нито гъсто - идеално Като почна да облагородявам двора ще ме учиш и на такива майсторлъциЗа сорта не съм сигурен защото от мерак накупихме розов гигант, розов блян, някакво си сърце, пак розово, имаше и албенга, а най-калпавото беше прехвалента синджента, гумена точно като тези на пазара. Няма философия, иска се четене и няколко трика, които няма да скрия.
Вадим Владимиров написа:Извинявай, не съм видял мнението ти по-рано - последно не разбрах малко ли са, много ли са винтовете при мен?preslav написа:И понеже имам набито око, преброй си винтовете, с които са закрепени металните керемиди към скарата. На твоя покрив.Вадим Владимиров написа:"preslav", разгледай много добре това, което си ми препоръчал. И спазвайки тези съчинения, обший комин! Резултата го публикувай тук! Виж последната снимка на "Фитилчо". Първия лист е закрепен към следващите с винтове във високата точка на вълната. Следващите са в ниската точка. Разликата забелязваш ли я! Не е като таралеж покрива!Очевидно имаш набито око, а аз не се занимавам с покриви - доверих се на специалисти. Коминът ми е обшит, но не знам точно как, важното е че няма течове.
А и така комина изглежда по-добре. Не се забелязва обратната страна на обшивката. Но, както и ти каза, важното е да не тече!