Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Здравейте, можете ли да ми препоръчате фирма, от която да поръчам гаражна врата? Става въпрос за гараж в кооперация, приземен етаж. Ако някой има добри впечатления и е останал доволен от някоя фирма, моля да ги сподели :) Става въпрос за Пловдив.
Чираче - майстор
Такива фирми има много. Има и майстори без да са фирма. Зависи от изискванията и цените варират. Разходете се, и проучете.
dyodi - специалист
пон мар 04, 2019 12:44 amivandragov написа:
Здравейте, можете ли да ми препоръчате фирма, от която да поръчам гаражна врата? Става въпрос за гараж в кооперация, приземен етаж. Ако някой има добри впечатления и е останал доволен от някоя фирма, моля да ги сподели :) Става въпрос за Пловдив.
Нямам личен опит, но също правя проучване и затова Ви подсещам за някои възможности.
Проверете в СМК, имат и прахово боядисване.
http://cmk-bg.com/продукти-и-услуги/til ... -painting/
Мисля да поръчвам там втора метална врата с решетка за апартамент, но още не съм я поръчала. Ходих да разгледам, работят доста интензивно разнообразни метални врати.
Гаражни врати предлагат Хьорман, имат представител в Кършака и др., които предлагат и гаражни врати на други марки.
http://www.akaza.bg/
Моля да споделите опит след намирането на изпълнител.
Аз сложих една метална врата и не можах да я изтърпя и два дни, толкова груба беше изработката и то от фирма, която предишни години се е справяла добре при мои поръчки; след като платих за демонтаж на вратата, а после и за извозване, сега съм пак в началото и с разбит строителен отвор за вратата.
VLADO66 - майстор
Тази фирма ми прави гаражната врата преди 13 години и единствено една панта на секция се строши.Обадих се във фирмата и ми пратиха веднага друга, понеже съм от София.Коректни са и цените им поне на времето бяха по-ниски в сравнение с аналозите. http://www.secdoor-bg.com/kontakti/
lyubohar - майстор
Имам Хьорманн на гаражната ми клетка-летящо крило.Общата беше ролетна и се скапа бързо и сложихме и там летяща.Та препоръчвам летяща.
VLADO66 - майстор
Ролетните врати се скапват бързо, защото двигателя и редуктора работят под натоварване, докато една добре балансирана врата тип крило или секционна може да изкара много.
Благодаря за отговорите, посъбрах оферти, поразпитах приятели и познати, ще пиша впечатления.
yanko78 - специалист
http://breit.bg
Ще останеш доволен. Правят и ролетни и секционни. Ако държиш на хубава врата, заложи на секционната. Малко по скъпа е, но предимствата и са в пъти пред ролетната.
От akaza.bg сме много доволни! Вярно е, че качеството на Hörmann е безкомпромисно, но според мен е по-важно и кой ти монтира вратата!

Тема "Гаражна врата за гр. Пловдив" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: