Здравейте,
Обмислям покупка на селска къща за която се оказва, че първият етаж някога бил пекарна - сладки, хляб, нещо такова. На втория си живеели собствениците. Сега я продават, но се чудя да се захващам ли заради предназначението. Било скъп и дълъг процес, макар, че според собствениците това било "лесна работа". Само предназначението ме спира. Не, че няма други къщи, но тази е 10 000, камък и тухла с гредоред. Ако тук има хора с опит пишете.
Обмислям покупка на селска къща за която се оказва, че първият етаж някога бил пекарна - сладки, хляб, нещо такова. На втория си живеели собствениците. Сега я продават, но се чудя да се захващам ли заради предназначението. Било скъп и дълъг процес, макар, че според собствениците това било "лесна работа". Само предназначението ме спира. Не, че няма други къщи, но тази е 10 000, камък и тухла с гредоред. Ако тук има хора с опит пишете.