• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
пон апр 08, 2024 8:46 amБако_Патъра написа:
Плодовото отопление е най-доброто. Само гледай да докараш ферментацията на плодовете до над 60 градуса.
Би ли обяснил в какъв диапазон от градуси е най-добре да протича ферментацията?!
...а, и какви градуси имаш предвид?
Бако_Патъра - напреднал
пон апр 08, 2024 8:40 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон апр 08, 2024 8:46 amБако_Патъра написа:
Плодовото отопление е най-доброто. Само гледай да докараш ферментацията на плодовете до над 60 градуса.
Би ли обяснил в какъв диапазон от градуси е най-добре да протича ферментацията?!
...а, и какви градуси имаш предвид?
Градус или обемен процент, все тая. Относно температурата на ферментиране, колкото по-ниска, толкова по-добре.
  • 1
  • 2

Тема "Задигане на френски прозорци заради плодово отопление" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: