Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
gogo7777 - майстор
Покрива си е много добре. Смени "паянтите" със скоби и подпри, където е необходимо. Отгоре върху ламарината намажи с битум-зебло-битум да стане дебел и здрав слой.
Ако обаче решиш да пълниш кофата с пари, обади се. :-D
пон апр 07, 2025 4:41 pmn_a написа:
Това даже няма нужда от разбор...
То, покрива седи и си върши работата толкова години, макар да е жик-так според майстора, в сравнение с когото жена в цикъл сякаш по се трае!

Този покрив ако получи мембранка, двойна скара и метални "керемиди" върху съществуващата ламперия, не десет, а поне тридесет години няма да мръдне.
gogo7777 - майстор
:-D :-D :-D
Да се сменят изсъхнали здрави греди с нови "гъвкави" си е престъпление.

:partyman:
chapara - майстор

Това даже няма нужда от разбор
Ти да си здрав
Ще те помоля да не ме коментираш и цитираш, все едно че ме няма, защото някак ти не помагаш на питащите, а коментираш съветите към тях, което хич не е ОК.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон апр 07, 2025 9:44 pmchapara написа:

Това даже няма нужда от разбор
Ти да си здрав
Ще те помоля да не ме коментираш и цитираш, все едно че ме няма, защото някак ти не помагаш на питащите, а коментираш съветите към тях, което хич не е ОК.
chapara , на себе си ли говориш? Тотално си неадекватен. Изкъпи се, хапни, пийни, прегърни жената, остави интернет заигравките, не са твоето
chapara - майстор
пон апр 07, 2025 9:54 pmn_a написа:

chapara , на себе си ли говориш? Тотално си неадекватен. Изкъпи се, хапни, пийни, прегърни жената, остави интернет заигравките, не са твоето
Пак с голия г@з, да съм искал мнението ти? На теб говоря, ама профанията ти не ти дава да го разбереш.
Мен не ме мисли, всичко си е както трябва. Ако чакам някое куку да ми дава наклон, да съм се обесил на първото дърво😁👈
И не се заигравам, в грешка си. Ти си по тъпите и спечени заиграФки. Нагледал съм се на парчета като теб, ай със здраве.
Anatolkin - помощник
Ама другарю Чапай, моля ви, какъв е този профански език, тук да не сме във КЕЧ-а? Метила в рикията ли ви идва в повечко или какво? Аз ва знам, вий сте хубав човек, културен, внимателен, истински ерудит, столичен домоуправител и легенда в братско Коми. С една дума образцов пийняк.
chapara - майстор
вт апр 08, 2025 8:54 amAnatolkin написа:
Ама другарю Чапай, моля ви, какъв е този профански език, тук да не сме във КЕЧ-а? Метила в рикията ли ви идва в повечко или какво? Аз ва знам, вий сте хубав човек, културен, внимателен, истински ерудит, столичен домоуправител и легенда в братско Коми. С една дума образцов пийняк.
Ха ха, пътувал съм много, но никога не съм работил в странство, страшно ме познаваш😄😃 Да предполагаш е едно, и да си чувал басни за българи - да, но да знаеш е съвсем друго. То става с четене.
Като цяли каквото почукало...на всеки му според заслугите.😉
Последна промяна от chapara на вт апр 08, 2025 2:39 pm, променено общо 1 път.
chapara - майстор
пон апр 07, 2025 2:10 pmn_a написа:
"По снимки на първо четене" chapara e майстор. Манталитетът му такъв, професионален.
Този покрив, като всяко нещо (странно, нали) иска поддръжка.
Ако имаш едни пари и искаш едни 10 години да не се занимаваш, събаряш това, правиш нов покрив...
Ако ли не, слагаш маска за гледане, маска за дишане, едни ръкавици, стълбата, метлата, обследваш, подлагаш, подкрепяш... Каква е ламарината?
Дървенията е здрава, поувиснала (поправимо), няма гнило
Усрахте и тази тема. Ето кой е главния по горе, да си имате уважението.

Тема "Нормална ли е тази цена за нов покрив?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: