mirk написа:Ясно праскам 8х60 през 40см, че стените са външни да не ги духне вятъраЕ, ако ще се преосигуряваме - не си играй на дребно - ползвай анкерни болтове!

mirk написа:Ясно праскам 8х60 през 40см, че стените са външни да не ги духне вятъраЕ, ако ще се преосигуряваме - не си играй на дребно - ползвай анкерни болтове!
Pooh написа:Дал си линк към списък с най-различни крепежи.за каква плътна тухла ми говориш за онези 100г дето не се произвеждат ли![]()
Кажи ми каква е разликата между закрепване в плътна тухла и бетон - защото това е въпроса и по какво се различават самите крепежи ... или просто си пишеш ей така, за бройката постове?
Аз твърдя, че с пирон-дюбел 6/40 се монтира всичко без окачвачи за таван - опровергай ме!
n.yaneff82 написа:... а само да спомена на колегата дето ще слага 8-ца дюбел , че 8-цата не влиза през ухото на окачвача , освен ако първо не се нахака дюбела и после пирона , което не е правилноТи погледна ли за какво става въпрос??? И в кой раздел сме? Къде точно в преградната стена се монтират директни окачвачи?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: