Монтаж, топло и звукоизолации.
kol-4o - специалист
Тема за размисъл-,,стандартно закрепване на стена към таван''!!

Прикачен файл

Image(204).jpg
Image(204).jpg (17.72 KиБ) Видяна 4228 пъти

Прикачен файл

Image(205).jpg
Image(205).jpg (18.8 KиБ) Видяна 4228 пъти
masterval - майстор
Супер, само да не живееш тук..
kol-4o - специалист
Не разбирам(Супер, само да не живееш тук..)
masterval - майстор
Колчо, извинявам се, но въобще не вдявам и аз. Написаното на 3 юли за връзването го помня, но това следващото :? :? :? ;
Вероятно е трябвало да бъде в някоя друга тема :wink:
Все пак, извинявай за спама.
kol-4o - специалист
Здравейте на всички във форума.Най сетне със зор завърших терасата от вън.Зор,понеже всичко по измазването се извърши със стълба(дори и към съседите,да не минавам през апартамента да се цапа).Дано резултата да ви хареса.Успех на всички.

Прикачен файл

SANY0423.JPG
SANY0423.JPG (56.21 KиБ) Видяна 4019 пъти
The_FAN - специалист
то след тая сага (като писане дори) оставаше и снимка да не пуснеш :)
добре е :)
kol-4o - специалист
The_FAN,по-добре ,,сага"от въпроси и отговори,от колкото допускане на грешки при ремонта-затова питам повече,да не коригирам после.Нали това е целта на форума!Не всички се раждат знаещи и можещи. :?:
masterval - майстор
Добро!
Това става, кога си можещ и питащ! :) :) :)
The_FAN - специалист
kol-4o написа:
The_FAN,по-добре ,,сага"от въпроси и отговори,от колкото допускане на грешки при ремонта-затова питам повече,да не коригирам после.Нали това е целта на форума!Не всички се раждат знаещи и можещи. :?:
Друже що се впрегна бре...????
Нищо лошо не съм казал - питай естествено...форум е !
трябваше да значи че темата е с 5 месеца история, следим я и беше крайно време да видим снимки...май ти е дошла в повече тая тераса....
kol-4o - специалист
Не се впрягам.Действително се проточи,но се надявах на познат да се върне от странство за да удари едно рамо,ама не стана и ми дойде на нагорно!Никой майстор не се нави за 4-5кв. мазилка и то със стълба,така,че топката остана у мен.Да не спамим повече,че стана говорилня

Тема "Преградна стена на тераса(между съседи)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: