ми всъщност аз взимам 5 метрови листове, и им режа метър
а ако няма 5 метрови, взимам 2 метра и 1 в/у друг през лист, м/у тях цепа листа на 2х1 ;)

ogi28b написа:аз па налепих 237 кв м за ден, на 4 метра височина.Слушай какво? Ако сега си открил картона и се мислиш за майстор си е твоя работа, а ако не вярваш ПРОСТО НЕ ЧЕТИ.и ми свърши лепилото...
ред: сега пак прочетох темата, да не би да съм пропуснал нещо, и знаех си - пропуснал съм. ти само навиваш. ако при мене някой само навива, повече от 10 стотинки на кв няма да му плата ако ще и той да е измислил картона
leonardo_vd написа:Вярвай ми че съм завил поне един тир винтовепреди обяд или след това?![]()
тука, вика, нема рибари и лъжци...
ogi28b написа:аз не съм майстор , ама знам че ти се имаш за такъв, а като четох колко глупости си изписал за картона... ти сигурно си като другия човек, дето навива по 3000 рапидки на ден, за 7 години тва прави над 7 милиона рапидки....Чудя се да ли да покажа на всички какви глупости пишеш пък ти
има ли смисъл да продължавам някви спорове с тебе? като знам че сам си се научил.... пази боже! моля ти се, работи някъде извън софия с тези умения, и не подбивай цените тука. Ти и всички твои колеги от перник кюстендил и монтана...
на всичкото отгоре пишеш "фино шпакловане" с две "н"....
и ако си беше направил труда да четеш, щеше да установиш че никъде не съм споменавал че лепя 4-метрови листове, освен ако не си невероятно неинтелигентен и си единствения неразбрал че се шегувам като казвам че режа метър от 5-метров лист
майстора написа: Спомням си как ми изглеждаше левия крак--целия издран и в кръв от рапидките в джоба миАз мойте ги държа в чантичка
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: