Монтаж, топло и звукоизолации.
desem - специалист
Здравейте имам нужда от информация като за цена, така и функциналност. В момента е шпаловано всичко.
Според мъжо "строителството" ще е скъпо.

Стени те са 2 (височината е 2,60 m):
1. Между хол и спалня. Трябва да се "изправи" един ъгъл.
Представлява равностанен триъгълник, на който трябва да разруша хипотенузата и да построят двата катета. Размерите са хипотенуза: 2,02m и катети: 1,43m
2. В банята трябва да отделя тоалетна ("сегашната" тоалетната ми трябва за склад). Има достатъно място. Размерите на цялото помещение са 2,25*2,80.
Oтделената тоалетна ще отнеме от банята петоъгълник, който ще се вмести в правоъгълник размери 1m*1,70m. Нишата, оставаща отзад ще бъде тоалетната чиния на банята, с ширина 0,7 m. (Не е правоъгълник за да не се затрори много тоалетната чиния в банята)
Тук трябва да се избие врата(самата каса с врата я има), и да се построи стена с размери: 1,50+0,40+0,70 m.
bisplus - специалист
Питането ти ми прилича по скоро на математическа задача....я драсни някое чертежче, че да стане по ясно защото така много се омотах.
desem - специалист
:)

да наистиан си е математическа задача :-D
ето и схема
Изображение
kaio666 - помощник
Здравейте
Не е проблем да се направи но един съвет от мен защо на триъгълника не си направиш едни рафтчета за да не се губи това място
въпрос за банята тази врата която си дала има ли я или ще се избива впоследствие,кадето е сложена новата тоалетна чиния с казанче за скрит монтаж ли ще е
ArturDent - Почти Безобиден
Много сложно си го описал, но геометрията не ти е силната страна.
desem написа:
Представлява равностанен триъгълник, на който трябва да разруша хипотенузата и да построят двата катета.
Равностранен триъгълник с катети и хипотенуза просто не съществува, не е възможно.
desem написа:
Oтделената тоалетна ще отнеме от банята петоъгълник, който ще се вмести в правоъгълник размери 1m*1,70m.
Що си мисля че тук говориш за част от шестоъгълник или даже осмоъгълник...

Тема "Нова преградна стена(и) - тухла, итонг, гипсокартон?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: