Монтаж, топло и звукоизолации.
kr1100 - майстор
чет юли 11, 2024 9:34 amBaiStefan написа:
Така, сега давайте идеи металните колове с какво да ги запълня отгоре за да не влиза вода, Метално капаче да заваря няма как.
Има PVC капачки тип шапка -нахлузват се плътно на тръбата.50-60 ст за ф 50 мм тръба.Даже има и цветове.
За Варна вземам от Класика
MamaMy - майстор
чет юли 11, 2024 9:30 pmchapara написа:
Добра идея👍👍👍👍
Имаш ли наблюдения като издръжливост?
Имам да ремонтирам въртешна ограда с тръби, изгнили са на ниво терен. Да споделя видяно в руски клип. Завиват тръбите в асфалтова истинска, мушама и с горелка я залепват хрумва ми пак с бутилки да се направи. Мнения?
И твоята идея не е лоша. С бутилки може да облечеш цялата подземна част или тази в бетона. Това с асфалта също става. Преди 30-тина години пуснах едно трасе с поцинкована тръба 1/2 и понеже по-голямата част от тръбата трябваше да е под сгур и сгуробетон, се хванах в ръце и я минах 3 пъти с асфалт лак. Стана учудващо добре. После като се разпитах ми казаха, че била добра идеята защото в сгурта имало вещества предимно сяра които обичали да се мешат с цинка. Отделно за сгуробетона използвах хоросана от старата мазилка с цел икономия от разнасянето, а той със сигурност обича цинка. Стана чудесна замазка. Икономиса ми над 3м3 пясък

Тема "Изграждане на навес с метални тръби" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: