• 1
  • 2
Монтаж, топло и звукоизолации.
zliabili - специалист
Честита Нова Година!!! :jump2: Според вас по какъв начин мога да запълня това растояние което се получи след като сложих гипсокартона под прозореца.само да кажа това ми е първата предстенна обшивка и със сигурност ще има какво да се обсъди и по нея.вече съм готов със стените остава ми тавана.предварително благодаря на всички който напишат по нещо

Прикачен файл

пrozorec.jpg
пrozorec.jpg (20.65 KиБ) Видяна 6250 пъти

Прикачен файл

prozorec.jpg
prozorec.jpg (32.73 KиБ) Видяна 6250 пъти

Прикачен файл

prozorec1.jpg
prozorec1.jpg (50.95 KиБ) Видяна 6250 пъти
Последна промяна от zliabili на вт яну 01, 2008 7:45 pm, променено общо 2 пъти.
miroslav_kn - специалист
ЧНГ първо. Значи грешка е това че си направил стените преди тавана. Но това не е много голям проблем защото можеш да направиш стените и след това тавана. А за под прозореца доколкото виждам това е подпрозоречна дъска, която според мене ако искаш да стане естетически красиво трябва да облечеш в гипсокартон и нея за да стане наравно със стената или пък другият вариант е да преместиш целия прозорец с подпрозоречната дъска навътре към стаята.
anmoll - специалист
Ако перваза не е под прозореца,а до него- просто махни този перваз и сложи нов .Ако прозореца стъпва отгоре-наистина не знам :? може би трябва да се махне по някакъв начин и при всички случаи нов с по-голяма дълбочина. Ние вече сменихме перваза на един прозорец.
StroyMont.com - помощник
Ако сменяш подпрозореца го смени преди да шпакловаш, защото ще трябва да демотираш картона, а иначе както казва колегата облечи я с картон.
tedi1 - специалист
Това според мене е врачански камък, поне доколкото се вижда от снимката. Май се оформя неприятната дейност да го махнеш, защото виждам че не е под прозореца и да ти отрежат нов. Не е приятно щото не е много евтин, това искам да кажа. Но така наистина не може да остане, щото е грозно. А пък да обличаш врачански камък с гипскартон ......
velsi - Почетен майстор
Това е подпрозоречен ПВЦ профил. Има и по-широки. Просто се сменя. А може и изобщо да се махне и мястото да се оформи с картон така както е отстрани.
leonardo_vd - модератор
То всички го казаха. Облечи гадния перваз с картон. :lol:
anmoll - специалист
Аз наистина се чудя как да го облече с гипскартон,нали после ще се надуе от водата,която се стича по прозореца зимно време.Нали трябва да е нещо което се бърше и не абсорбира? :|
leonardo_vd - модератор
anmoll написа:
Аз наистина се чудя как да го облече с гипскартон,нали после ще се надуе от водата,която се стича по прозореца зимно време.Нали трябва да е нещо което се бърше и не абсорбира? :|
Облича с картон, шпаклова, боядисва с желания цвят латекс и запечатва с безцветен лак за дърва. Този метод съм го споменавал не веднъж, а е тестван многократно.
anmoll - специалист
Ама наистина ли... :shock: Leonardo кажи моля те- къде да чета.Ако става- това е страхотна идея. От няколко месеца мисля с какво да затворя прозореца странично и отгоре.Харесвам старите прозорци със странични первази/дано да ме разбираш/.Сегашните PVC /поне нашите/ нямат това.Много по-удобно се бърше гладка повърхност,отколкото латекс.Никога не съм предполагала, че може с лак.Задължително ще пробвам,но първо да се убедя че си прав?
Мерси за идеята...е... за това харесвам този форум :)
  • 1
  • 2

Тема "Покакъв начин да стане красиво?Дайте идеи,моля." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: