Вашето лично помещение
EDI - майстор
Юск матраците са хубави, хеле ГОЛД серията.
lov - майстор
вт мар 24, 2020 6:18 pmn_a написа:
вт мар 24, 2020 6:02 pmlov написа:
На доволната клиентка по бельо върху .... :lol:
:bear: Щото и деца четат тук! :bear:
Ооо.... С тая карантина са доста по напред в материяла. :lol:
yanko78 - специалист
За мен всичко е СУПЕР относително. В стария ни апартамент, имахме два латексови русенски матрака. Наспалнята накоято спяхме основно, беше ад. Под матрачната рамка, беше обикновенна, а матрака супер мек - направо потъвах като в желе. Наложи се да сложа цяла дървена плоскост върху под матрачната скара иииии горе-доло беше добре. В другата спалня, аналогична ситуация от към спалня и под матрачна рамка, само че, там пък беше супер твърд матрака.
Като се преместихме в друго жилище, реших и от уплах, че да не е много мек матрака, поръчах, чисто обикновенна мемори пяна, от най твърдата. Със смесени чувства съм, сега ми идва пък твърд матрака, иска ми се, да е с една идея по мек.
Та всичко е строго индивидуално и съпътстващо със сумати условия.
Спалня - под матрачна рамка - матрак - индивидуално усещане.
Сестра ми пък си домъкна матрака от Америка, за 3 бона $ и е леш, лягаш все едно във вана пълна с комфитюр.
nautilus33 - майстор
В момента върви една реклама на Ted Aloe Memory Sleep Care на -60%. Та, се чудя. Някой има ли го и може ли да сподели как е? Защото офертата наистина е добра, но ако матрака не струва, мисля, че няма смисъл.
Chefo77 - майстор
Не съм сигурен дали беше точно за този, но в една група се коментираше, че някакъв матрак на ТЕД бил правен само за една верига (Кауфланд) и не се предлагал в магазинната мрежа извън този магазин. Кошмарен бил, ако е този.
nautilus33 - майстор
Не мисля, че е този, защото го намерих и в други магазини да се продава.
miroki - майстор
Аз взех без пружини с няколко слоя различни и мемори.
Няколко месеца свиквах да спя. Уж меко но ...
От дете не бях спал по корем. Сега основно така. Следващия ще е пак с пружини.
KingLin - майстор
Аз бая матраци съм изтествал покрай смяна на жилища... Като се замислих са около 15. За моите 140 оки най-удобен ми е бил матрак с кокосова вложка и перфориран пенолатекс средна и висока твърдост двулицев. Хем не е много твърдо хем не потъваш на средната твърдост. За високата плътност така и не пробвахме че жената е 50 кила и много твърдо и идваше. В единия апартамент имаме единични от пенолатекс вече сигурно 10 години и наемателите не са се оплаквали. В Поморие направих грешка да взема нисък клас бонел и след един сезон ги разкарах, че хората тактично ми го намекваха :) Та пружинните с бонел рано или късно се скапват, за покет пружините нямам впечатление за дълъг период. Дунапреновите са най-ужасните за мен.
Наскоро си взех матрак от jysk и съм изключително доволна :)

Тема "матрак за 1000 лв-кой е най-добър" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: