Вашето лично помещение

Какъв е матракът ви и какво е мнението ви за него?

15%
Magniflex - доволен/на съм.
23
1%
Magniflex - не съм доволен/на.
2
Няма гласове
Dormeo - доволен/на съм.
1%
Dormeo - не съм доволен/на.
1
24%
TЕД - доволен/на съм.
38
6%
ТЕД - не съм доволен/на.
9
9%
Нани - доволен/на съм.
14
4%
Нани - не съм доволен/на.
6
41%
Друг матрак
64

Общо гласове: 157

Krelion - специалист
Някой да каже нещо за" Sunrise"? Ориентирал съм се към такъв :roll:
te_dda - специалист
когато преди 2 години правихме спалнята от - до всичко, си взехме магнифлекс - най- скъпия модел " меморифлекс"... Какво да кажа - нито за момент не съжалявам, че дадох такива пари...усещането е уникално !! на по-удобен матрак не съм спала и не си го сменям за нищо...има и 15години гаранция ...преди спяхме на пружинен матрак...е нвма нищо общо...спала съм по хотели на матраци от пенолатекс..мен лино такива твърди матраци ме изръбват ужасно и съм като пребита като се събудя. :roll: ..така че ли1но моето мнение е специално за матрак да не се пестят пари !! и го казвам от позицията на човек с ограничени финансови възможности ! Наистина е много важно на какво спиш !!!
sasooooooooo - "специалист"
Всъщност от първостепенно значение е първо всеки да определи сам за себе си на "меко" или на "твърдо" иска да спи.
te_dda - специалист
да , така е, определено има хора, които обичат твърдите матраци, но да ти кажа мисля, че при половината от тях това е защото просто не са спали на качетвени меки матраци :roll:
Абе хора, не сте ли чували за ТЕМПУР http://bulgaria.tempur.com/ ходете вижте, пробвайте и тази анкета става абсолютно излишна. Ние с жената си купихме и матрак и възглавници от тея и трябва да ви кажа, че на други нема да спим повече. Верно, че не са по джоба на всеки, обаче са уникални и като качество и като усещане. Силно ви ги препоръчвам.
Krelion - специалист
Харесах си тези.Били най-добрите?Ако някой е с такъв,моля да даде мнение.
http://www.djcool.eu/matraci/index.php?p=80&l=1&id=93
Gamma - специалист
От две години спинкаме на разтегателен диван от Innovation. Мога с ръка на сърцето да кажа, че спря да ме боли гърба и кръста. Матрака е тяхна разработка - Omega среднотвърд, а може да се каже, че е и двулицев. Слоевете вътре са три, пенополиуретан по средата и естествен памук отгоре и отдолу. Това не е от масовите матраци, а цената не беше висока. За съжаление фирмата, която ги продава в БГ, вече няма да ги внася. Смятах и за спалнята да си взема такъв, но ще трябва да търся нещо друго...

Много хубава тема :wink:

Прикачен файл

omega.JPG
omega.JPG (39.51 KиБ) Видяна 7994 пъти
Sandman - специалист
Ние от година и нещо спим на един ТЕД 144*190. Еднолицев, среднотвърд, пружинен, и мога да кажа че съм доволен.
Взехме го от АЙКО за някви 200+ лева.
Не скърца.
te_dda - специалист
mitew написа:
Абе хора, не сте ли чували за ТЕМПУР http://bulgaria.tempur.com/ ходете вижте, пробвайте и тази анкета става абсолютно излишна. Ние с жената си купихме и матрак и възглавници от тея и трябва да ви кажа, че на други нема да спим повече. Верно, че не са по джоба на всеки, обаче са уникални и като качество и като усещане. Силно ви ги препоръчвам.
темпур и ние сме ги видели :lol: :lol: , цената им преди 3 години беше 3600 лв.....затова избрах следващия по клас матрак - мемори флекс на магнифлекс за половината пари...уникален матрак...не мисля,че е с нещо по-лош като усещане от този на темпур !!!
pep - специалист
Днес си взех някакъв магнифлекс 90/200 ортопедико дунапрен с някакви екстри уж , не съм избирал много да не кажа никак , хареса ми че е твърдичък , още не съм го тествал :?

Тема "Матраци - анкета" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: