Много интересна и все по-често дискутирана тема.
ivanovbg - майстор
Доказано е, че Многоклетъчния организъм еволюционно е много по добър от едноклетъчния ако сравним клетка с апартамент и организъм с блок....
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб юли 13, 2024 4:03 pmivanovbg написа:
Доказано е, че Многоклетъчния организъм еволюционно е много по добър от едноклетъчния ако сравним клетка с апартамент и организъм с блок....
хлебарките така
Изображение
chapara - майстор
съб юли 13, 2024 3:18 pmДимитър Димов написа:
То българите сме така,всеки гледа да усвои нещо,един топлото на тези отдолу,друг да усвои тераса,трети чужди парични средства.Важно е да не сме капо,кой колкото и каквото може.
Може би се опита да кажеш нещо?
Не ти се получи, не се напъвай😀
zz_stefanov - майстор
съб юли 13, 2024 2:04 pmzz_stefanov написа:
Ако нещо има да се топлоизолира пода, то е като стъпиш бос на него е да не усещаш, че ти дърпа топлина от ходилата, в смисул да не е покрит с плочки, а да е дърво, ламиниран паркет. Това е добре и за малчуганите играещи по пода.
Другото в коя посока са загубите го казаха колегите.
Сега, на друго място съм писал никога да не разчитатет на обитаемост отдолу. Съседката отдолу почина и се усеща че апатамента е необитаем, обаче какво мога да променя? Трябва да ручна целият под да премина на нови нива, изолация наново паркет .
Има известен смисъл защото топлината в твърдите тела се разпространява във всички посоки, няма конвекция и по пода отива към стените.
Бих направил подова изолация ако придобивам ново жилище.
Димитър Димов - специалист
съб юли 13, 2024 9:12 pmchapara написа:
То българите сме така,всеки гледа да усвои нещо,един топлото на тези отдолу,друг да усвои тераса,трети чужди парични средства.Важно е да не сме капо,кой колкото и каквото може.
Е важно е усвояването да се получи.
chapara - майстор
съб юли 13, 2024 9:36 pmДимитър Димов написа:
съб юли 13, 2024 9:12 pmchapara написа:
Е важно е усвояването да се получи.
Пак нищо!
Хвана се за дума!
Добре, приобщаване към затворената част на апартамент, собственост по нот.акт. Балкона е изнесен напред от стълбищната клетка 50см. и прозореца на стълбището е на пак око 50 см. от балкона, няма и цяла крачка. Изолиран е топлинно от долни и горни комшии, в техен плюс за в бъдеще. А приобщаване на балкон, с усвояване на топлина със подмяна на радятори в сезона и усвояване на държавни средства не кореспондира с нищо в случая!!!
Писна ми от полудемократо индианци и пазители! Познавам ги законите и ги чета не като дявола евангелието. Упражнявай се някъде другаде, примерно в бг.мама😀😃😄😁😆
Изобщо не ме интересува дали усвояваш или приобщаваш.Няма да е лошо преди да ме пращаш някъде да научиш кога се пише "иа" и кога "я"
chapara - майстор
нед юли 14, 2024 12:14 amДимитър Димов написа:
Изобщо не ме интересува дали усвояваш или приобщаваш.Няма да е лошо преди да ме пращаш някъде да научиш кога се пише "иа" и кога "я"
Тъпанар, индианците са названи така по грешка че е открита Индия.
Индянци няма 😁😄😄😄😄

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%98% ... 1%86%D0%B8

Неграмотник, изчезни👉, вън от Форума!
Опит да ядеш с чирпак😁😁😁😁😁
Веднага изчезвам,но ти незабравяй да си наваксаш пропуснатото в училище.В отношението спрямо другите си личи възпитанието,нещо което при теб липсва,но там вече училището не е виновно.
vlax - майстор
нед юли 14, 2024 11:45 amДимитър Димов написа:
Веднага изчезвам...

А дано,ама на дали. :)

Тема "Сух под + фибран + шумо изолация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: