Майсторите няма да слагат фибрана, за него ще се мъча аз
та в крайна сметка има ли смисъл от лепене, дюбели или направо после замазката ще свърши работа

Чираче написа:LazarGanev написа:Аз пак си казвам мнението, че
Е тук вече се изложи....
hbachev написа:или направо после замазката ще свърши работа
Точно в тази част леко изтървате технологии....LazarGanev написа: Не говоря наизуст
jekasus написа:Така по идея трябва да се прави - https://youtu.be/Jtw7-0XAyQo?t=261Точно в тази част леко изтървате технологии....LazarGanev написа: Не говоря наизуст
jekasus написа:Иначе от опита - 5 см фибран не може да бъде притиснат от 5-10см замазка
jekasus написа:Едни твои варненски колеги искаха да си пускат подово една седмица след полагане на замазка, така че основни знания куцат...
На кой ден след полаягането на замазката? Иначе е термопомпа на Дайкин.LazarGanev написа:че газовият котел има функция "Изсушаване на бетон"
Не съм казал нищо за дюбелиране или лепило, а показах с клипа, как се действа за да няма кухини под фибрана или подобни, дмек равна повърхност - равна изолация - равна замазка - последващо покритие никъде нямя да е компроментирано.LazarGanev написа:кухините така са по-сигурни.
Като е крива замазката или стените - за моя сметка ли да ги оправям?LazarGanev написа:За някой надник в повече?
radius написа:Я пак сметнете: 1 кв.м. 5 см замазка тежи 100 кг. В моя пример горе имаме хлътнал бетон под фибрана с диаметър 50см . На тези 50 см ще тежат 19кг замазка. И да, фибрана няма да се огъне до бетона от замазката. Това съм го видял с очите си (6см фибран) и не може да ме убедите. А като стъпя на фибрана с 80 кг в точка, веднага виждам къде поддава и бия един дюбел. Това е смисъла от дюбелирането. Всеки си има глава и да преценява, само да си купи хубави дюбели.
jekasus написа:На кой ден след полаягането на замазката? Иначе е термопомпа на Дайкин.
jekasus написа:Не съм казал нищо за дюбелиране или лепило, а показах с клипа, как се действа за да няма кухини под фибрана или подобни, дмек равна повърхност - равна изолация - равна замазка - последващо покритие никъде нямя да е компроментирано.
jekasus написа:Като е крива замазката или стените - за моя сметка ли да ги оправям?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: