Много интересна и все по-често дискутирана тема.
kozl - майстор
На 2 страница писах за асансьора и винилна настилка. Пода беше с настилка от гранитогрес. Аз бях купил авто кит с идеята да се нанесе в-у плочките, да се шлайфа и отгоре да се лепи винила. Но специалиста ползва шпакловка на Ардекс в-у гранитогреса. Хем лепи яко, хем набира якост за няколко часа.
Ако на някой му е любопитно защо винил в-у гранитогреса, защото гранитогреса беше натрошен. То много по-добре щеше да се махне гранитогреса и на мястото му се залепи шперплат или OSB и отгоре винила, но не можах да намеря кой да направи това за няколко часа.
Баш Майсторо - специалист
Интересно ми стана за тази настилка в темата, ще трябва да ида в някой магазин да видя на живо какво представлява. Може ли, който е слагал да препоръча изпитано лепило за монтажа му. Дали може да се залепи от вън, на вече обърнати прозорци шпакловани с циментово лепило и да се постигне ефект на дърво? Вярно е че има голям избор на плочки и мазилки, но ако е подходящо и става се спестява труд и цапане, отделно е тънко и не скрива допълнително дограмата. :?

Тема "Винилова подова настилка - предимства, недостатъци?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: