• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
Donk98 - помощник
Здравейте, ремонтирам една стая 28 кв като в средата над нея има стая над нея и височината точно там е 2.13-15 (крив е пода). Мисля да изкъртя всичко отдолу понеже има около 10 см под и да направя нова замазка която да е по-тънка и отгоре да сложа плочки и тогава да преценя дали може да е по-дълбоко и да се изравни с другите стаи които са на 2.80 височина. Замазката ще бъде на целият етаж просто защото в стаите явно е много тънко направена. Дали ще се получи така? Мислех си дори и да съборя стаята отгоре, но ще е много шум и цената надвишава 3000. Във високата част ще бъде кухня, а в по-ниската ще бъде хол. Ако отдолу стигна до почвата в случая камънаци са, колко дебела ще трябва да е новата замазка? Идеята е да спадне с няколко см нивото и да се изравни в същото време.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет мар 13, 2025 8:00 pmDonk98 написа:
Здравейте, ремонтирам една стая 28 кв като в средата над нея има стая над нея и височината точно там е 2.13-15 (крив е пода). Мисля да изкъртя всичко отдолу понеже има около 10 см под и да направя нова замазка която да е по-тънка и отгоре да сложа плочки и тогава да преценя дали може да е по-дълбоко и да се изравни с другите стаи които са на 2.80 височина. Замазката ще бъде на целият етаж просто защото в стаите явно е много тънко направена. Дали ще се получи така? Мислех си дори и да съборя стаята отгоре, но ще е много шум и цената надвишава 3000. Във високата част ще бъде кухня, а в по-ниската ще бъде хол. Ако отдолу стигна до почвата в случая камънаци са, колко дебела ще трябва да е новата замазка? Идеята е да спадне с няколко см нивото и да се изравни в същото време.

[img]https://media.gettyimages.
Николов Н. - специалист
Това е селфи. А за мнение - търси Чапара. Той е най-вътре в тези неща.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Двеста прегледа на темата, чудно кой какво е разбрал
И аз чакам специалиста да отговори
пет мар 14, 2025 6:16 amn_a написа:
Кака тази блузка усмирителна ли е?
пет мар 14, 2025 4:10 pmn_a написа:
Да
Това селфи и Чук Норис го не може.
Само Кака прави селфи в усмирителна камизолка!
chapara - майстор
Първо изкърти, па после ще го измислиме, ако не, ще дойде Неволята😉
Donk98 - помощник
пет мар 14, 2025 4:26 pmchapara написа:
Първо изкърти, па после ще го измислиме, ако не, ще дойде Неволята😉
Здравей, за това се допитвам до по опитни хора. Не съм къртил още нищо.
  • 1
  • 2

Тема "Къртене и нов под" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: