zmeios написа:Подобно изпълнение съм виждал във форума направено на таван, та за това прецених че нищо не му пречи да стои и на стената (не знам дали съм прав- времето ще покаже, все пак за първи път се докосвам до профили, гипсокартон и т.н.)prascho написа:същата "конструкция", която си ползвал за стената на тавана си вземи каскаКризата ли ви удари, що ли? Нещо разстроен ми се виждаш днес, Прасчо.
Конструкцията е една от най-добре измислените (за целите си) които съм виждал във форума.
Тавана е ясно че ще е на двойна скара, онова с единичната е булгаристански метод за икономия на труд и материали. Но не виждам защо второто ниво да не може да слезе именно по начина, нарисуван по-горе за стената.
petkomz написа:неме разбираш правилно,просто това ми еработата и мисли 4е полезно да вземете правилен сьвет от колкото да правите глупости ида мислите 4е правите нешто.bencho_rb написа:неможеше ли да напражиш прави стени без тия форми които са доста спорни дали са естети4ни или пален ки4 според мен.Дали е кич или не е - решаваме аз и жената! Стига социализъм, мисля че достатъчно се нагледахме на еднакви "кибритени кутийки"!
п.с. Доста добре като за първо мнение! Форума е за хора които майсторят сами, искат или дават полезни съвети, ако не си от тях - моля не пълни темата с глупости!