• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 20
pesho - специалист
да,верно.само винтоверта им е малко измислен...
tihomir1111 - специалист
Ако говорим за ъгловия винтоверт-това е перфектна машина за "кофти болт на терсене място"Имат ги Makita ,Boshc ,DE WALT
pesho - специалист
:-D така е ,и други ги имат-аз показах моя...преди години-в началото-един п-----ст ме изгони от работа,дет съм нямал такъв... и триона е много полезен
pesho - специалист
tihomir1111 ,може да обменим опит и по спане върху вата... :-D съжалявам,че колегата си затри телефона с клип от 1 от първите ми работни дни-10 часа сутринта..... :-D :-D
tihomir1111 - специалист
Това е един мой колега,но така се вадят пари принас! :shock:
leonardo_vd - модератор
tihomir1111 написа:
Да ,макитата е доста добра но тези Крезове са пълен фалш.Поне винтоверта е.А за мене по-добро от Девалт няма!Номер 1 са!
Грешиш. Когато нямаш наблюдения върху даден инструмент - не го коментирай. А и темата е кой с какво работи.
citrofen - специалист
Аз съм работил с винтоверти на Крес, които са завили над 1милион рапидки всеки. И машинките са си супер!
Работил съм известно време и с винтоверти Макита и Хилти, наблюденията ми са, че макитата е по-тежичка а хилтито веднъж само падна от стълбата и му се изкриви оста и започна да бие...

Лично мое мнение е че винтоверта на Крес като съотношение цена/ качество е доста прилична оферта.
Става дума за не акумулаторни модели. Работил съм и с акумулаторен крес... здрава машина, но нищо особено.

Обаче перфораторите на Крес изобщо не ми харесват (пак от личен опит), затова перфораторите ми са Макита и засега се държат прилично.
tihomir1111 - специалист
leonardo_vd написа:
tihomir1111 написа:
Да ,макитата е доста добра но тези Крезове са пълен фалш.Поне винтоверта е.А за мене по-добро от Девалт няма!Номер 1 са!
Грешиш. Когато нямаш наблюдения върху даден инструмент - не го коментирай. А и темата е кой с какво работи.
Да,пиша от личен опит.Затова казвам,че за мене Крезовете са пълен фалш.А темата е моя,така че знам каква е :wink:Все пак да не се превръща на тема от сорта-Левски или ЦСКА,всеки си има предпочитания.Ате те трябва да бъдат уважени :partyman:
Тани - модератор
Подкрепи мнението си с факти , защото иначе си остава само мнение , а както знаеш , когато фактите говорят.........
pesho - специалист
някой би ли дал параметрите на тез прословути Kress-ове и цена,моля...само за инфо....аз не бих рискувал с тях,щот и на вид не ми вдъхват доверие....
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 20

Тема "Кой с какъв инстумент работи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: