ср ное 11, 2020 1:08 amФитилчо написа: На мен тая ми се вижда афиф и слаба, не знам....Слаба може и да не е, но е много недомислена във всяко друго отношение. Ако искаш хубава профи бетонобаркачка си вкарай belle minimix 150 от чужбина.![]()
ср ное 11, 2020 1:08 amФитилчо написа: На мен тая ми се вижда афиф и слаба, не знам....Такава е ами. Недоизпипана конструкция, тънки профилчета , мижави колеленца . Но за тази цена-толкова. Има малко по-свястни, ама малко , те са около 550-600лв ( на Лимекс и на менте Беле-то ) , още по-свястни - 900лв ( на Леша ) . И следващите на Синтеси ( Имер ) . Но и парите доста, към 1900лв за 190литра. Същата в Румъния беше с около 4-500 лв по-тънкана, последно като ровех преди година .![]()
Това при нас и за около тези литри 160-190л обем буре.
Беле ( истинските ) са хубави, цени не съм гледал, предполагам са на цените на Леша.
П.п. моята е на Лимекс , още като я взех и след първото бъркало забелязах кофти моментите при нея. Геврека за изсипването и блокирането му в позиция бе кофти изпълнено, отделно , че нещо голям зор при пълно буре е изсипването . Ръцете се натоварват солидно , отделно и дето спира при по-гъст материал по време на изсипването. Абе....