• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 32
Ел. инструментите. Консумативи.
PIP - майстор
ср ное 11, 2020 1:08 amФитилчо написа:
На мен тая ми се вижда афиф и слаба, не знам.... :?
Слаба може и да не е, но е много недомислена във всяко друго отношение. Ако искаш хубава профи бетонобаркачка си вкарай belle minimix 150 от чужбина.
пишман_майстор - майстор
Такава е ами. Недоизпипана конструкция, тънки профилчета , мижави колеленца . Но за тази цена-толкова. Има малко по-свястни, ама малко , те са около 550-600лв ( на Лимекс и на менте Беле-то ) , още по-свястни - 900лв ( на Леша ) . И следващите на Синтеси ( Имер ) . Но и парите доста, към 1900лв за 190литра. Същата в Румъния беше с около 4-500 лв по-тънкана, последно като ровех преди година .
Това при нас и за около тези литри 160-190л обем буре.
Беле ( истинските ) са хубави, цени не съм гледал, предполагам са на цените на Леша.
П.п. моята е на Лимекс , още като я взех и след първото бъркало забелязах кофти моментите при нея. Геврека за изсипването и блокирането му в позиция бе кофти изпълнено, отделно , че нещо голям зор при пълно буре е изсипването . Ръцете се натоварват солидно , отделно и дето спира при по-гъст материал по време на изсипването. Абе....
turbobiit - напреднал
вт ное 10, 2020 1:12 pmФитилчо написа:
Някой има ли такава да даде отзиви ?
https://bazar.bg/obiava-30134930/betonobarkachka
Точно с такава това лято се разбъркаха и наляха 30 кубика бетон.Единствения проблем които се появи е отхлабването на болта на барабана,но стягаш на 4 5 бъркала и си работиш.
Фитилчо - майстор
ср ное 11, 2020 2:23 amPIP написа:
вкарай belle minimix 150 от чужбина.
Натамотиват нещата, отложих бетона , ще изчака и ще се земе BEll :drinkers:
Thanks
PIP - майстор
Няма да съжаляваш. За пет секунди се качва и сваля на стойката, придвижването е все едно количка, изпразването е елементарно, мотора и скоростната кутия са под капака, така че може да се ползва при дъжд.
Фитилчо - майстор
чет ное 12, 2020 11:46 pmPIP написа:
Няма да съжаляваш. За пет секунди се качва и сваля на стойката, придвижването е все едно количка, изпразването е елементарно, мотора и скоростната кутия са под капака, така че може да се ползва при дъжд.
При всички положения се взима такава значи!
Освен това е супер компактна, така като гледам, не като другите.
naster - майстор
А каква е разликата между препоръчваната Altrad Belle & Altrad Limex? Имам втората, хърватска е.
kuger - майстор
Честно казано не виждам разлика. Освен в обема на бункера.
PIP - майстор
пон ное 30, 2020 11:27 pmkuger написа:
:rolleyes: аа.. ако не виждаш разликата в ергономията и дизайна на двата вида бетонобъркачки не виждам смисъл въобще от коментар по въпроса.
kuger - майстор
вт дек 01, 2020 8:30 amPIP написа:
пон ное 30, 2020 11:27 pmkuger написа:
:rolleyes: аа.. ако не виждаш разликата в ергономията и дизайна на двата вида бетонобъркачки не виждам смисъл въобще от коментар по въпроса.
Объркал съм се с показаната от Фитилчо, тя е досущ като моята.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 32

Тема "Бетонобъркачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: