Ел. инструментите. Консумативи.
MamaMy - майстор
Не можах да намеря такава китайка каквато показва шведа. Намирам със шини на Орегон, но цената е към 600лв.
вт ное 18, 2025 9:50 amMamaMy написа:
Не можах да намеря такава китайка каквато показва шведа. Намирам със шини на Орегон, но цената е към 600лв.
ШвеТката е в ръцете на финландеца, а китайката, преди швеТката, си е с режеща гарнитура комплект на Орегон- шина и верига.
Ако ти трябва, зная един, който ще свърши работа. Да не се смята за реклама!
https://www.argo-market.com/%D0%B7%D0%B ... 0%BA%D0%B0
Имаш шанс да усетиш как реже заводски заточена верига. Само не напъвай от самото палене, както направи финландеца- той е богат. Освен това, за него цената е доста надолу, според което намираш.
Опитай при Драгозов!
MamaMy - майстор
Благодаря за линка. Калоян вече ми е продал каквото е трябвало. Става дума за магазина във Финландия. Грешката е моя. Аз скандинавците не ги деля много. Все от едно викингско племе произхождат.
Та явно в този магазин тази резачка е била на промоция. В момента я няма. Има други машини дори и на по-ниски цени, но не съм сигурен, че качеството е същото. Веригата и шината не са вече Орегон. И за твое сведение знам как са заточени новите вериги и на Щил и на Хуск. Аз ги заточвам не по-лошо. Купил съм си машинка за точене. Имам 4 работещи машини и 7-8 различни размери дъски и вериги за тях. :wink:
вт ное 18, 2025 11:34 amMamaMy написа:
... И за твое сведение знам как са заточени новите вериги и на Щил и на Хуск. Аз ги заточвам не по-лошо. Купил съм си машинка за точене. Имам 4 работещи машини и 7-8 различни размери дъски и вериги за тях. :wink:
Моето сведение е само косвено и касае уменията ти за работа с такава техника.

Трудно ми е да намигвам в облачно време.

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: