Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
Те са на подобно положение, просто отдавна не са семейна фирма, а корпорация. Малко по-добри са в организацията и доставките.
Не злобея от .......позицията на опозиция, хаха. Мненето ти внушава подобна мисъл.
Просто Съжалявам за Husqvarna и за истинските неща.
вт яну 06, 2026 10:07 amемовлаха написа:
нед яну 04, 2026 5:22 pmпишман_майстор написа:
Ще караме с китайските и бразилските версии.

Това е икономията, започнаха да залагат на тази марка цилиндри
пон яну 05, 2026 11:51 amGhostwheel написа:

На моята си пише маде ин Джърманистан
Ползвай скъпо 2т масло и смесвай малко количество бензин за резервоарче/2 според работата
Щил има такава бутилка за смесване
Ми от чисто нова та до момента, съм я подкарал със пълната синтетика на хуск, но от догодина ще мина на по-качествено масло, което не е биоразградимо, защото това разграждане еб"ва мамата на карбуратора. Също така взех да ползвам стабилизатор на бензин на бардал като бъркам смес - след 20дена сместа не мирише на ацетон както мирише без него, но според мен маслото също е проблем. Иначе си имам и еднолитрово шише на щил, и 3 литровата комбинирана туба, и си бъркам в нея - така грешката е по-малка, отколкото ако забърквам само по литър. Па каквото остане след рязането си го сипвам в курника, който ползвам за лов - хич не му се мръщи, че даже работи и малко по-мазно.
nikolson - майстор
Добре, де, това тюхкане за цените, качеството и т.н. не го ли предъвквахме вече толкова пъти?
пишман_майстор - майстор
Гилардони цилиндрите не са чак кекакви. Проблема им са грубите отливки по трансфери, всмук.отвор и особено изпуск. отвор. Ей това последното обаче е сериозен проблем.
Ще има кофти отзвук като цяло....
емовлаха - специалист
ср яну 07, 2026 11:18 pmпишман_майстор написа:
Ей това последното обаче е сериозен проблем.
Ще има кофти отзвук като цяло....
Наблюдавам ги как си оправят нещата
Хускварна попаднаха на читав инженерен екип, пуснаха двата модела 585 и 592ХР за цената си дето се намират в БГ нямат аналог при конкуренцията. Те са със тези цилиндри. Другите два модела са 365 и 372 също със тези цилиндри като цена няма какво да изправиш от марка конкурент. Мале цилиндри 50сс - 545 марк2, 550ХРмарк2. 60сс - 555, 560ХР 562ХР И марк2. 70сс 572ХР и 565
Смениха производителя на лагери, оправиха проблемите при 60сс със марк2 серията. преработиха си и 400 серията, Остана им да пипнат 50сс Марк2, 70сс 572ХР и 555 модела и евтините модели но, и това ще се случи, където и да се произвеждат няма значение, нека да са читави машините. Интересно ми е какво ще се случи със 565 модела :)При батерийте и там нещата им са добре. Зарадваха феновете на марката със ижекторения трион и нова електричка аналог на 50сс
Хускварна си оплитат кошницата. Много модели триони много нещо, това е проблем със наличност на резервните части.
пон яну 05, 2026 11:51 amGhostwheel написа:
Ми от чисто нова та до момента, съм я подкарал със пълната синтетика на хуск, но от догодина ще мина на по-качествено масло
2024 мой приятел тръгна да си закупи МС261 в магазина са му казали,че този модел е проблемен, пепоръчан му е МС271. Направо си е бил камшиците отива в Хускварна и взема 562ХР за около цената на МС271. Към края на годината Щил внесоха модела със М-троник
Авера имаше стари навици да смесва 3 или 5л гориво, споменах му каква е цената на ОЕМ комплект за неговия модел и почна да примигва. Научи се да смесва малко количество бензин ползва само ХР синтетиката, даже си е купил и спринцовка :) Дадох му бройка горивен стабилизатор за 5л бензин не смее да го сложи в бензина :)
dragozow - майстор
565 вероятно го гласяха за заместник на 365, но заедно с 372 са си хит при профи резачите и до като покриват разни регулации ще си ги държат. 560 и 562 много отдавна са с изчистени болести. Сега ще има 564 инжекцион, но и цената и е инжекцион, 2900 лв, та не очаквам да се утрепят от продажби, защото там за по-малко пари може да се купи 585/592.

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: