Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
Те са на подобно положение, просто отдавна не са семейна фирма, а корпорация. Малко по-добри са в организацията и доставките.
Не злобея от .......позицията на опозиция, хаха. Мненето ти внушава подобна мисъл.
Просто Съжалявам за Husqvarna и за истинските неща.
вт яну 06, 2026 10:07 amемовлаха написа:
нед яну 04, 2026 5:22 pmпишман_майстор написа:
Ще караме с китайските и бразилските версии.

Това е икономията, започнаха да залагат на тази марка цилиндри
пон яну 05, 2026 11:51 amGhostwheel написа:

На моята си пише маде ин Джърманистан
Ползвай скъпо 2т масло и смесвай малко количество бензин за резервоарче/2 според работата
Щил има такава бутилка за смесване
Ми от чисто нова та до момента, съм я подкарал със пълната синтетика на хуск, но от догодина ще мина на по-качествено масло, което не е биоразградимо, защото това разграждане еб"ва мамата на карбуратора. Също така взех да ползвам стабилизатор на бензин на бардал като бъркам смес - след 20дена сместа не мирише на ацетон както мирише без него, но според мен маслото също е проблем. Иначе си имам и еднолитрово шише на щил, и 3 литровата комбинирана туба, и си бъркам в нея - така грешката е по-малка, отколкото ако забърквам само по литър. Па каквото остане след рязането си го сипвам в курника, който ползвам за лов - хич не му се мръщи, че даже работи и малко по-мазно.
nikolson - майстор
Добре, де, това тюхкане за цените, качеството и т.н. не го ли предъвквахме вече толкова пъти?
пишман_майстор - майстор
Гилардони цилиндрите не са чак кекакви. Проблема им са грубите отливки по трансфери, всмук.отвор и особено изпуск. отвор. Ей това последното обаче е сериозен проблем.
Ще има кофти отзвук като цяло....

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: