• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Ел. инструментите. Консумативи.
gnt69 - майстор
Честито и от мен и да не се преуморяваш, че машината сериозна умора няма. :partyman:
Здравейте! Темата е стара но много полезна за начинаещи като мен.Интересуват ме новите модели на фермерската серия 400 на Husgvarna и разликите между тях.
Постовете на Драгозов са безценни за мен и ги чета с интерес.Надявам се да се включи.
dragozow - майстор
Ако имаш предвид 445 и 450S, не съм ги виждал дори, не съм ги зареждал, защото съм се награбил от старите и имам много добра цена, например 445 S струва 503, 445 II струва 478, а при мен е 383 евро, няма кой да купи почти същото за 120 евро повече, разликата е шина, две вериги, три масла, пила и др, тоест за няколко години консумативи. Отделно за 445 евро взимаш Echo CS-4510ES, цена без намалението, по-мощен, по-лек, 5 години гаранция и по-добра наличност и цени на части. CS-4010 e 355 евро без промоция, за домашни нужди е достатъчен. Да, пластмасите на Husqvarna изглеждат по-добре, но предимствата с това се изчерпват. Мисълта ми е, че S моделите им не са правилно ценово позиционирани, за цената на 445S при мен взимаш 455 Rancher ако държиш да е Husqvarna и ще ти останат за масло и верига, ако се напънеш още 100 евро ще вземаш 560 XP, която си е машина за гората. То и 564 XP има, инжекцион, но е 1 500 евро и за тази цена взимаш 585 или 592, които са машини по 7 коня. Echo също скоро ще имат 60 см3 един легендарен стар модел, който е хит в САЩ от много години и цената ще е около 620 евро.
MamaMy - майстор
Е, те така се прави бизнес. Трябва да познаваш и стоката, и клиентите и пазара. Всичко останало е бошлаф работа. С услугите не е по-различно от търговията.
Вчера гледах един клип в който един батко обясняваше как трябва да му дадем за труда, че е събрал екип от специалисти едни хвърчащи 1500€ за да ни монтират фотоволтаици. Отделно космическите надценки на техниката. След доста увъртане и мазнене водещия само дето не каза за парите дето си делкат, а батето се изтропа: "- Е да, но няма къде да ходите. Тя държавата е приела закон с който ви задължава да дойдете при мен. Аз съм лицензиран."
Да ти серем на лицензията ако такива са всички. Тези състезания с един кон и то умрял ги гледаме вече 35 години. Всичко живо драпа за монопол. Внася се на разни лобисти и те приемат закони в полза някому. Андрешко винаги ще бъде прав независимо от обществения строй.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Тема "Предстояща покупка на бензинов моторен трион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: