Не бях обърнал внимание на темата до ся и ако кажа някаква глупост ще ме прощавате. Имам 2 бройки от това спарки и за 65-70 пари направо си заслужава парите отвсякъде.

Йорданов2 написа: Не може да стои като акумулаторните. Парадоксално е, че акумул.винтов. не са правени да стоят на тезгях, но стоят, а този - обратното.Да си виждал бормашина с жица да може да стой права?
Йорданов2 написа: Ръкохватката е гумирана, но излишно масивна според мен. Щом е толкова куха, що е толкоз дебела?Като гледам снимката - външно е едно към едно с акум. модел 2006AA. Може би използват един и същи корпус ?!
Йорданов2 написа: Не съм наясно, но като купиш котка в чувал кой и къде ти издава гаранционна карта? Че си нямам такава. Не че ще я скапа за 2 години, но ги колекционирам...Що не питаш продавача?
Йорданов2 написа: Иначе си я бива - за дърводелски работи замества и бормашината и винтоверта. Двес завих в мн.корава чамова дъска 30 мм с много смола един винт 4х60. Не усетих напрежение, нямаше усещането че "винтовертът ми свършва с този винт, дано само го завие..."Познато усещане на всички работили с винтоверт. Което ме подсеща за един въпрос - има ли застопоряване на вала, така че да можеш да си го използваш като (неудобна) отверка да дозатегнеш още малко винта. В началото мислех, че подобна функция е тъпотия, ама боша в службата има такава опция и е доста ценна.
Йорданов2 написа: Развих го. Пареше много...Надявам се, че става дума за винта а не за винтоверта
Йорданов2 написа: Много е полезен за домашна машинка за работа "когато ти се работи". Не мислиш за саморазряда и за "паметта" на никел-кадмиевите батерии.Ако си го взема само поради тази причина ще е. Писна ми, точно когато ми дотрябва винтоверта той да е с изтощени батерии.
Niky77 написа:Колега живея на 200 метра от магазина ви на Надлез Родопи и съм купувал всичко досега от вас на Макита с изключение на едно Спарки М850 от стария магазина на Томика още срещу Аптека Марица на главната.Ако Макита бяха направили ел. винтоверт то щях да си взема такъв, но нямат. За първи път купувам евтина марка и ще видим колко ще изкара този Скил, засега съм доволен от първи впечатления.nextvasko написа:също така и си пише до заводския номер къде е произведена - Skil Europe BV. 4800 DG Breda The NetherlandsНа този адрес е регистрирана фирмата! И на Спаркитата пише "Дрезденщрасе, Берлин" ама там завод няма!![]()
![]()
Просто да е ясно!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: