Ел. инструментите. Консумативи.
iivanov - майстор
Тези модели вече не са актуални . Избра грешната картинка . :-D
Бачо Кольо - напреднал
Каква е логиката в препоръката на специалистите от Щил, ако резачката не се ползва за кратко време да се съхранява с пълен резервар, може би дори и ако изпари малко горивна смес отлаганията ще са по-незначителни? :?
Djack - специалист
Бачо Кольо написа:
Каква е логиката в препоръката на специалистите от Щил, ако резачката не се ползва за кратко време да се съхранява с пълен резервар, може би дори и ако изпари малко горивна смес отлаганията ще са по-незначителни? :?
Изпаренията на леките фракции са най-малкия проблем! Проблема е в това, че бензина с течение на времето, особено в присъствието на масло (двутактовото дето го добавяме), бензина има свойството да образува смоли, които от своя страна се отлагат баш там дето не трябва - разбирай малки сечения и диаметри, които има бол по карбуратора! От друга страна, когато влезе за дълго с маслото и става най-просто казано разтворител и такова мамата на уж маслоустойчивите маркучета, уплътнения и платна!
Бачо Кольо - напреднал
Господа, няма как да не се похваля Stihl MS 271, така ми легна в ръцете, че излязох извън контрол и броих парата! Тежка ли? Море направо си я гушнах като по мярка. Сега разработка и право в целта! Между другото не ми хареса гласа й. Един такъв серт, сякаш ми се кара! Моята дърта китайка ръмжеше като котенце, но взе да дава фира. Дано и тази с разработването се оправи! :?
koveslav - майстор
Бачо Кольо написа:
Господа майстори, като сравнявате модела на щил 251 и 271, при около 200 лв. разлика в цените, струва ли си човек да се "хвърли" на по-мощната машина? Някъде назад във форума имаше мнение, че малко повече мощност не е излишна, дори и за непрофесионални цели. :?
Чети и разделянето им по групи. 25.. е най-мощния вариант от хоби клас. 27../29../39.. са полупрофесионалните модели на марката. Виждам,че сам си усетил разликата и си взел по-високия клас.Честито и със здраве!
Бачо Кольо - напреднал
koveslav написа:
Бачо Кольо написа:
Господа майстори, като сравнявате модела на щил 251 и 271, при около 200 лв. разлика в цените, струва ли си човек да се "хвърли" на по-мощната машина? Някъде назад във форума имаше мнение, че малко повече мощност не е излишна, дори и за непрофесионални цели. :?
Чети и разделянето им по групи. 25.. е най-мощния вариант от хоби клас. 27../29../39.. са полупрофесионалните модели на марката. Виждам,че сам си усетил разликата и си взел по-високия клас.Честито и със здраве!
Благодаря от сърце! Значи подсъзнателно съм останал верен на принципа си да купувам средното ниво на пазара! Сега ще дам заслужен отдих на старата китайка! [-(
Бачо Кольо - напреднал
Фитилчо написа:
Честито ! :-D
Благодаря от сърце! Между другото като се заиграхме няколко страници назад за цвета на дръжките, тази е отгоре черна, отдолу бяла-досущ като зебра, както се шегуваше Форе майстор! :?
vectra72 - специалист
Бачо Кольо написа:
Фитилчо написа:
Честито ! :-D
Благодаря от сърце! Между другото като се заиграхме няколко страници назад за цвета на дръжките, тази е отгоре черна, отдолу бяла-досущ като зебра, както се шегуваше Форе майстор! :?
Честито!Аз съм с този модел от 2015г.До сега имам нарязани с нея около 4000 м3.Единствения проблем до сега е съеденитела,смених 4 но пък не я жаля.
Бачо Кольо - напреднал
vectra72 написа:
Честито!Аз съм с този модел от 2015г.До сега имам нарязани с нея около 4000 м3.Единствения проблем до сега е съеденитела,смених 4 но пък не я жаля.
Благодаря, а можете ли да споделите нещо повече за разработването!

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: