Ел. инструментите. Консумативи.
емовлаха - специалист
Дръгела остава в запас, Сълзи от радост, недоглеждането от моя страна е факт...
Това трябва да реабелитира червеното и да убеди ползващите синтетика, че са глупаци ли?
Емо, пиши по разбираемо!
емовлаха - специалист
Радвам се,че не ми се разбира! Опит от клавиатура :)
Би трябвало да се държиш по отговорно.
Пишеш неща, които се четат от хиляди, а някой, без опит естествено, може да те разбере погрешно.
емовлаха - специалист
Много е изписано, нямам опит със стара горивна смес, пиша за опит в твърда, дебела суха дървесина със леко по-дълга шина, различно е да се изпърдиш няколко пъти на интервали в короната на дърво,да се метнеш на тънките метровки меше! Но, да опънеш машината на мах от началото до края на резервоара в сухото и дебело ! Който реже професионално знае за какво иде реч, ако ли не го научава! Смятам да изчакам да излезе новия модел 400 на Щил и тогава да взема решение какво ще се закупи, затова и постнах клипчето! Приемам предложения от всички за избор на моторен трион колебая се 50-60сс клас професионални, иначе бюджет фул. Добив и кроене на около 50м3 годишно дървесина за огрев, не бързам със покупката! Колкото до маслата само синтетични!!! Прясна смес! Остра верига!!! Другото е хамалогия :)
пишман_майстор - майстор
Съгласен .
А м/у другото мисля бях споменавал за едно масълце https://www.addinol-shop.de/addinol-mot ... 406-w.html
Извинявам се за повтарянията.
Маслото е много добро. Машините работят превъзходно ( имам в предвид за градинската двутактова техника , то за другото-ясно) . Карбураторите им влизат много бързо в кондиция ( ако са позасъхнали или са стояли машинките доста време неползвани)
Точно това от линка не е оцветено, има същото и с червен цвят , без никакви други разлики .
И напълно естествено, тук е +50% когато е на промоция.
Бих го пробвал.
Опалянкааааа!!!
Щил ли?!! Нееееее.
flameelement - напреднал
пет окт 04, 2024 7:36 pmпишман_майстор написа:
Съгласен .
А м/у другото мисля бях споменавал за едно масълце https://www.addinol-shop.de/addinol-mot ... 406-w.html
Извинявам се за повтарянията.
Маслото е много добро. Машините работят превъзходно ( имам в предвид за градинската двутактова техника , то за другото-ясно) . Карбураторите им влизат много бързо в кондиция ( ако са позасъхнали или са стояли машинките доста време неползвани)
Точно това от линка не е оцветено, има същото и с червен цвят , без никакви други разлики .
Намира ли се това масло по нашенско или е с поръчка от Германия?
Достатъчно е да го копнеш в браузъра си. Все пак написал съм на каква цена се намира, по нашенско естествено.

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: