Ел. инструментите. Консумативи.
емовлаха - специалист
вт май 20, 2025 7:55 pmТрифон П.Трифонов написа:
Не се харчи.
Българина, особено като купува, купува "да има". Голямото може много, може и малко!!! Чудо!
Винаги, когато се е налагало да режа на бачкането, вместо 661 съм предпочитал моята 150.
На другата кола качиха чисто нова 251, която пък замени 455 Ранчер. Те с това по се работи, а не за десетина клечки да паля джага.
Ще взема, освен въжета и джаджи, да си нося и резачката.
Българина няма пари да купува, особенно леките професионални модели
Нормално е да се предпочете 261
borchoyor - специалист
вт май 20, 2025 6:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
вт май 20, 2025 3:49 pmborchoyor написа:
...Намерих сервиз с оборудване и резачката пее. А и новите са с новия мтроник....
Бензинова резачка Stihl MS 241 C-M 2.2 kW, 2.95 к.с. , 40 см.
е спрян от производство!
https://www.onlinemashini.bg/benzinova- ... 40-sm/1523

Като се развали твоята, беше тук с въпроси. Като си я оправил, би могъл и да споделиш кое що, потребителю.
Нов троник, но не на 241. Някой забеляза ли, че От Щил вече не се предлага?!
Прав си, бях с въпроси, докато не се включи ТИ и смисъла на въпросите и темата отидоха в друга посока.... Защо да ти споделям, след като не си и опитал да помогнеш.... Да те светна, моята също е с нов мтроник, нали си ех че многознайко, сети се как ..... Жалки са опитите ти за атака, с цел да се умиеш от калта, в която сам си скочил.... Циркаджия....
вт май 20, 2025 8:41 pmborchoyor написа:
... Защо да ти споделям, след като не си и опитал да помогнеш.... Да те светна, моята също е с нов мтроник, нали си ех че многознайко, сети се как ..... Жалки са опитите ти за атака, с цел да се умиеш от калта, в която сам си скочил.... Циркаджия....
viewtopic.php?f=29&t=38351&p=1104620&hilit=241#p1104620
viewtopic.php?f=29&t=38351&hilit=241&st ... 0#p1104625
Жалко, че се е наложило да правите циркаджилъци в неправилния сервиз.
Форума не е мой, че да обръщаш нещата към мен. Аз ако съм ти бръкнал някъде, че нямаш другаде, елементарната етика сочи да споделиш заради останалите. Естествено, не си длъжен. Просто потребител, безполезен потребител.
Моите си проблеми ги решавам по най-прекия и верен начин, без да питам по разни форуми.
Но, всяко нещо, което съм изпитал, имам някакъв опит и познания, споделям го като има въпроси.

пп. Ей тези снимки казват всичко. Бездарници са били тези, които са я мъчили преди да попаднеш на последния сервиз. Сам си си виновен.
https://photos.google.com/share/AF1QipM ... pXYnBDSGRn
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на вт май 20, 2025 9:20 pm, променено общо 1 път.
вт май 20, 2025 8:18 pmемовлаха написа:

Нормално е, така и така ще се дават пари. Малко са хората които могат да преценят необходимостта от точната машина.
емовлаха - специалист
Нещата вървят към електричките. Тази на Хуск се равнява на 50см3

Щил също имат на такава мощност
Няма пушилка, няма бръмчилка, няма дърпане на въже, ниска вибрация предполагам
За хора дето се занимават със подръжка на дървета е хубаво
Ето едно наше момче в занаята.
To&To - специалист
вт май 20, 2025 9:48 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ето едно наше момче в занаята.
Няма тема за акумулаторните резачки. В неделя пръснах една от моите която е в гаранция. И аз съм от хората които предпочитат превенцията пред гаранцията и не ми пука от подигравките в ситните букви от договора за гаранция. Имам наблюдения от 3 модела маркови любителски аку резачки. За всяка от трите имам сериозни забележки по отношение не толкова на производителността, отколкото качеството. Представям си какво е разочарованието когато се работи професионално с такива и си изкарваш хляба с тях.
вт май 20, 2025 10:45 pmTo&To написа:
...Представям си какво е разочарованието когато се работи професионално с такива и си изкарваш хляба с тях.
Познато ми е, макар нито за хляба да се е отнасяло, още по малко за акумулаторни резачки.
За хоби заниманието си съм избрал профи техника и не от келешлък, както се изрази Емо.
До тук само положително мнение, нито един отказ от 150, 241 и 94.
Не на последно място е удоволствието от досега с качеството.
Kampani - помощник
вт май 20, 2025 9:10 pmТрифон П.Трифонов написа:
вт май 20, 2025 8:18 pmемовлаха написа:

Нормално е, така и така ще се дават пари. Малко са хората които могат да преценят необходимостта от точната машина.
Точно.
Сега ако напишеш и коя е точната машина и как правилно да преценяват хората според необходимостта цена няма да имаш бат Трифоне . :partyman: :-D :wink: :rock:
вт май 20, 2025 11:35 pmKampani написа:
... Трифоне . :partyman: :-D :wink: :rock:
Я по-добре теб да "чуем"!
Как върви кампанията, Бат Кампани?

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: