Ел. инструментите. Консумативи.
nanobanano - специалист
Аз си харесах на фирма Дронко обаче диска е 46 лв... Много ги хвалят пък май не са разпространени много в България.Този бошов ако излезе боклук ще пробвам дронко.
MamaMy - майстор
Не ме разбрахте защото не съм обяснил хубаво. Ставаше дума за тротоарна бетонна плочка.
Просто ме интересуваше дали не са ме изгърбили с цената. Видях много евтини дискове след това, а за този няма никакви впечатления.
VLADO66 - майстор
MamaMy написа:
Не ме разбрахте защото не съм обяснил хубаво. Ставаше дума за тротоарна бетонна плочка.
Просто ме интересуваше дали не са ме изгърбили с цената. Видях много евтини дискове след това, а за този няма никакви впечатления.
За тротоарна ще ти свърши прекрасна работа защото там имаме дебел слой за рязане което води до загряване а каналите на диска предотвратяват деформацията и спукването на режешия ръб,като същевременно спомагат за охлаждане.Не знам къде Спарки си поръчват за изработка дисковете.
mitko64 - майстор
Aко е за бетон и тухли, много съм доволен от един диск Ф125 на Meister craft,който купих преди година от едно магазинче на Красно село за 15лв. Имам и Ф230 на Raider, реже, но с малко зор. От Дронко имам лоши впечатления от един диск 125 за сухо рязане на фаянс, който купих за 5 евро,просто не ще да откъсне. Същото ми се е случвало и с един турбо диск на Raider. За фаянс в момента карам с един мисля полски, със зелен етикет, купен от Кадемлиите, мисля за 17лв, и съм доволен. От евтините дискове, на Credia са добри, на у нас не съм ги срещал.
nanobanano - специалист
Смятам да си взема и "ъглошлайф" Green Tools(raider) 500W за да не сменям диска като ми се налага да пиля с диска за неметал след рязане с ръчната машина.В предвид цената - 19.99лв с 2 години гаранция :? Колкото изкара толкова,чак ще ме е срам да му ползвам гаранцията :-D Пък и така ще опазя малко или много четките и бутона за включване на Макитата. :) Другия вариант е някаква марка "hobby" pak 500W и на същата цена 19.99 и пак с 2 години гаранция :-D
kalpev - специалист
Green Tools, RTR и т.н. ги забрави, дори и за тази цена. С този прах ще умрат безвреме точно когато най ти трябва.
Вземи си Бъджет или Райдер, дори и с цената на 2-3 кутии цигари в повече.
nanobanano - специалист
То ако беше да дам още 40-50 лв щях да си взема по-добра макита...
Chefo77 - майстор
kalpev написа:
Само кутия цигари отгоре:
http://www.onlinemashini.bg/aglo6layf-r ... 500w-/3560
Хубаво шлайфче. Само добри неща мога да кажа за него!
nanobanano - специалист
Добре,но явно навсякъде е разпродаден.Някъде в Пловдив мога ли да го намеря на тази цена?

Тема "Кое от двете флексчета да взема Makita или Boch" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: