Ел. инструментите. Консумативи.
Ghostwheel - напреднал
Буталото трябва да е перфе :)
Клипа на Амсойл е насочен към моторните коси те предлагат перфекна филтрация към входа, за скъпите марки иде реч, разиграва се кофти сценарий. за работа при непълна газ/при какви условия е проведен теста. Не е тайна,че Американците ползват 87 октанов безнин което е противопоказно от производителите на тази техника. Бай Онзи със духлюто на Щил. Американците мн хвалят въпросната Червена Броня не е тайна, че въздушното филтриране на машините на Еко/Ехо или както ги наричате е на високо ниво. Иде реч и за моторните триони на тази марка! Кофти са моторните триони на Щил това си е от някога, дишат си триците така са проектирани и работят със червеното масло на Щил. Хускварна 5-та серия знае се, че лагерите на колянов вал са със полиамидни сепаратори. Хусварна трионите също са кофти със триците през интек-а но са една идея като, че ли по-добре от Щил. Сега за горивните стабилизатори ползвам брандиран като Орегон, мешам винаги прясна горивна смес. Предполагам, на моята моторната коса, че лагерите и са със полиамиди сепаратори за лекия колянов вал знам,че е такъв. Та каква температура в картера на лагерите могат да покажат различните масла не смятам да тествам :) Трионите работят на по-високи обороти има и режещ инструмент дето трябва да се подържа, има и много прах , зависи и каква е дървесината и как се сече. Моторните коси са друга бира има тема за тях, духалките съвсем са различни. Колегите от форума със Китайките сигорно се заливат от смях :) И те си режат дървата, косят си тревата, пият си питието, ремонтират си техниката и се кефят на живота :)
Аз техника не жаля! Давам някава сума за да ми е удобно когато си върша задачите.
Всеки производител нагажда брандираните си масла за свойте мотори. Независимо дали маслата в едина рафинерия се правят.
Клиповете са насочени към професионалното ползване на машините. Има Специалисти дето за кратко време им разгонват фемилито.

Ako съм споделял това клипче сори. не помня какво съм споделял вече в темите
Ето какво твърди тази мацка. Това е за Дания какви дължини шини се препоръчвали, разход на гориво и още подробности

[/quote]
Тая мацка съм я гледал в тубата още миналата година. Винаги прави добро впечатление, когато някой човек с добра култура прави ревю - няма оплюване, и неуважение към даден продукт, въобще западняците гледат да са внимателни в изказа си. Още тогава ми направи впечатление, че щила и хуска са наравно, при положение че щила е с дебелата верига, а хуска с тънката, и оттам идва и разликата в теглото - хуска е по-лек със 100грама. В по-дебело дърво хуска ще сгъне щила със сигурност. И аз като нея избрах щила, защото ми седи по-добре в ръцете, също и аз не харесах малко по-дебелата дръжка на хуска. Щила между другото го усетих като по-лек от хуска, макар хуска да изглежда по-обтекаем и тесен от щила, а също така пласмасовата дръжка на щила въобще не ме радва като става въпрос за профи клас машина, ма кво да се прави - идеални неща няма... Ясно ми е че с пласмасовата дръжка намаляват вибрацийте - в това отношение щила е с над 20% по-слаби вибрации от хуска, но пласманге срещу дурал...Много добре ми седеше и 562 - като ергономия беше супер, усещаше се като масивна машина, създадена за сериозна работа, и по-дебелата дръжка вече не се усещаше така, както при 550 ма си е кютук, особено с дългата шина която и бяха сложили. Между другото мацката е права и за капачката на маслото - ако не забършеш с четка предварително около нея преди да я отвориш, винаги в резервоара падат малко трици. Ето едно видео на Дино Джо какво е сътворил с един щил и хуск - 5 коня са си 5 коня, особено за работна, а не състезателна 50кубикова играчка...

Приятно гледане.

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: