Вече разбрах
, то с питане човек стига и до.....Рим. Аз съм така, по добре да питам за нещо в което не съм компетентен, от колкото да се правя на голям разбирач.

efendi написа:Вече разбрахАз съм същия като теб, то с питане човек стига и до.....Рим. Аз съм така, по добре да питам за нещо в което не съм компетентен, от колкото да се правя на голям разбирач.
efendi написа:Ами има инструкции и пише, че масло се налива в определения резервоар, и отделно се прави смес със бензина. Всичко е с гаранция и е ново, просто не мога да се сетя след като цели 7 години в естеството ми на работа включваше извършване на дейност със бензинов трион щил 21, да сме му наливали другаде масло. От това което чета виждам,че само в казанчето за масло се налива. Явно требе да е така, едно време имах симсон, сменях му маслоте много често, нали е двутактов, имах бензинова помпа за поливане и тя е двутактова наливах масло в пробката на мотора, ама туй животно сякаш го виждам за първи път.....Ти бъзикаш ли се с нас......а не е така
efendi написа: едно време имах симсон, сменях му маслоте много често, нали е двутактов, имах бензинова помпа за поливане и тя е двутактова наливах масло в пробката на мотора, ама туй животно сякаш го виждам за първи път.....То явно затова си "имал" и Симсон и помпа......а не е така
efendi написа:А не , то си пише 10В/30, 30В/40 през лятото и 20В/30 през зимата, това за веригата, а за бензина двутактово, само това пише в книжката с упътване . Аз ако нещо не разбирам пак ще питам, благодарство на отзовалите се.За веригата наливай 10V/40 то зимата няма да я ползваш, а за бензина си вземи двутактово на Щил или на Хускварна за моторни триони, резачки и тем подобни и гледай да не объркаш резервоарчетата
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: