благодаря
razli4en73 написа:За много години.Да попитам за съвет,тази резачка http://www.praktiker.bg/bg/Petrol-chain-saws/МОТОРЕН-ТРИОН-MCCULLOCH-CS42S-16/p/488461 като модел добра ли е и за тези пари какво ви е мнението.
Мене ако питаш Маклуча е много по добър от тази 236-тица с претенции за Шведка. То майче всяка фирмена машина е по добра от 236тицата. Тя се конкурира с Китайските имитации само. Маклуч по принцип дава повече на по ниска цена като дъщерна фирма на Хускварна. И обикновено ползва по стари модели на Шведската марка които вече са се доказали.
Капака на всяка машина не е евтин. Но едва ли ще го сменяш някога. Аз на моята 36ца не съм го сменял изобщо. При нея примерно е проблем лоста за лентовата спирачка на верижният капак. Пука се понеже и самата спирачка е доста твърда при разблокиране. Понеже е стар модел го няма като резервна част. Но аз го усилих с ламарина и телбод.
Така че този довод че на Маклуча капака бил скъп не го разбирам. То на 236тицата частите понеже са без пари........