• 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
colyo - специалист
Честито. Дай боже, всичко да му е наред и да няма големи луфтове. И аз на такъв се учих и за малко да си купя такъв преди няколко години. Намерих чисто нов консервиран за 800лв, но нямаше как да го изкараме от мазето и така си отиде за скрап.
wanderer - специалист
От към луфтове е що годе добре. Доста прилични паралели. Идеални зъбни колела в скоростната кутия. Брактисал шпинделен лагер. Кажи-речи всичко каквото съм набелязал за смяна съм го набавил. Чак есента или зимата ще се занимавам с него. Този ще влиза в мазе. Да му мисли който ще го вади :-D
ZEDYCUS - майстор
:partyman: :-D Да не дойда с тирфорЯ. И на по трудни места съм се справял. :-D
Ал_ - специалист
Да си похваля жената :-D :-D :-D определено ме изненада

Прикачен файл:
IMG_0693.jpeg
Chefo77 - майстор
Баси, какви жени имат хората...
А аз си мислех, че съм ударил кьоравото с моята, защото разговорите на тази тема са "Мило, купих си още един циркуляр" - "Добре"....
Честито :)
nikolson - майстор
пон дек 30, 2024 7:31 pmАл_ написа:
Да си похваля жената :-D :-D :-D определено ме изненада

IMG_0693.jpeg
Ся ще трябва и да и благодариш...
Ал_ - специалист
Благодаря, Чефо. Тъкмо да си поиграя с щрайхмуса, че срамота - вече не помня кога ми го докараха, а съм го пускал само веднъж, да изгладя една дебела орехова дъска за рязане.
nikolson, и на мен това ми беше първа мисъл :-D ама реших да не го мисля
https://photos.app.goo.gl/SGQ3qCmgHh2byhLs7

Има захранване и на 12 волта. Влиза в кастенкемперджипа.Ще освободи място за провизии във фризер/хладилника. С още няколко кега автономността се увеличи до месец със сигурност.
пишман_майстор - майстор
пон дек 30, 2024 7:31 pmАл_ написа:
Да си похваля жената :-D ...
Еха! Честито Ал !
Важна придобивка, за съжаление при нас недооценена.... Както винаги неща свързани със здравето ни.
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75

Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: