Ел. инструментите. Консумативи.
stefansmail - напреднал
Решил съм да си взема нов перфоратор и със спрял на тези два модела :
http://www.onlinemashini.bg/perforator- ... 5113k/3079
Изображение

http://www.elko.bg/product-5.html
Изображение

Бях се спрял на Макитата ,но в Баумакс младежа от Девалт ми показа техния модел , който поне на хартия е с по добри показатели и по ниско тегло.
И двата модела са с 5 годишна гаранция там , а и цената им е почти идентична.
Ако някой има впечатления от двата модела ще съм му благодарен да ми даде жокер :)
puh4 - специалист
Нямам много наблюдения върху Dewalta, но за сметка на това за Makita мога да ти говоря с години на какво е способна.
Аз съм за Makita.
nikogargov - специалист
И двата инстромента са ужасно иждържливи само Makita и DeWalt, аз залагам на DeWalt. Има един пич кадето вкарва само Makita и DeWalt втора употреба, та тои ми казва че при тях не може да стане нищо друго освен нещо по корпоса да се счупи. вземах си лазер на DeWalt и съм ужасно доволен сега си взимам ъглошлайф на DeWalt успех с избора
nikolson - майстор
Пред същата дилема се консултирах със сервизен техник,който ми каза Макита,щото частите им са по-достъпни,заради по-голямото им разпространение в БГ.И...сега съм с Макита.
Chefo77 - майстор
shefasumaz написа:
nikolson написа:
Пред същата дилема се консултирах със сервизен техник,който ми каза Макита,щото частите им са по-достъпни,заради по-голямото им разпространение в БГ.И...сега съм с Макита.
зимай HILTI и НЕ си прей ПИШКА със себе си :mrgreen:

То бива да си кон с капаци, ама като теб са малко.
Ей, на една цена са с твоя, но 2470 на Макита смазва чекиджийската ти ТЕ1 по всеки параграф. Освен по червения куфар :wink:
И преди да си обърнал лопатата - да, ползвал съм Хилти, при това не само перфоратор и то по времето, когато ти изобщо не беше чувал за тази марка :wink:
mitko64 - майстор
Тази Макита 2470 има много интересен произход- Макита. В коя точно държава е произведена. Щото Бош не се срамят да си пишат , кое от къде е.
puh4 - специалист
mitko64 написа:
Тази Макита 2470 има много интересен произход- Макита. В коя точно държава е произведена. Щото Бош не се срамят да си пишат , кое от къде е.
То за никого не е тайна, че е великия Китай.
naix - специалист
Аз имам 2 броя от този модел Makita и досега не съм имал проблеми с тях. Зад ругата марка нямам мнение, тъй като не съм ги ползвал.
puh4 - специалист
naix написа:
Аз имам 2 броя от този модел Makita и досега не съм имал проблеми с тях. Зад ругата марка нямам мнение, тъй като не съм ги ползвал.
Във фирмата която бачкам имаме 4 перфоратора, само единия е изревал за четки (най-стария 6 годишен).
moimoimoi - майстор
ако сте забелязали в тв-предаванията където се ползват ел.инструменти-обикновено са на DeWalt
аз лично имам винтоверт на DeWalt и съм предоволен
от време на време ползвам чужди макити-не ми допадат кой знае колко
а за hilti,пак наблюдения от ползване- не са това което трябва да са,макита е по добър избор от хилти

Тема "перфоратор - Makita vs DeWalt" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: