• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
cau
Здравейте колеги

Бих искал да ви попитам,някой знае ли каде мога да намеря ремък за ей това http://cauu.snimka.bg/hobby/mashina.523127.19942550 електрическо ренде?.Ако някой знае или продава ,моля нека пише ,ще му бъда много благодарен :)

Ако съм объркал раздела,моля да ме извините :?

Поздрави
EDI - майстор
Назъбени ремъци се продават по магазините, твоя такъв ли е.Виж в магазините на РАЙДЪР, там има, но не знам дали дължината ще съвпадне.
cau
Значи мисля,че не е назъбен.Вътре ролките са "плоски".Предполагам,че рендето е елпромско,поне така като го гледам.Питах по различни магазини нямат такива ремъци :(.
Kumay - майстор
Не е елпромско, по-скоро е нещо съветско! Импровизирай!
inspo - майстор
cau написа:
Питах по различни магазини нямат такива ремъци :(.
А защо не пита във фирми които предлагат ремъци?
http://www.skf.com/portal/skf_bg/home/p ... tId=296043

Ремъци гугъл :-D
cau
Ok Благодаря ще питам в SKF пък ше видим какво ще стане :)
mirk - майстор
Провери и по други фирми не само в SKF, че там бръснат на сухо :-D
kretio74 - специалист
След около 2 години да възстановя темата. Имам същото ренде, съветско от време оно ама работи за страх. преди време го дадох на един приятел и той скъса ремъка. Та на въпроса, намери ли се такъв назъбен ремък или не. Ако си намерил драсни откъде та да си взема и аз.
profesionalist_wood - майстор
Има в магазин в София на Черни Връх 51,на последната спирка на автобус 9ТМ,питай,не съм сигурен.Има и в един магазин в кв.Хаджи Димитър преди моста.
ZEDYCUS - майстор
След около 2 години да възстановя темата. Имам същото ренде, съветско от време оно ама работи за страх. преди време го дадох на един приятел и той скъса ремъка. Та на въпроса, намери ли се такъв назъбен ремък или не. Ако си намерил драсни откъде та да си взема и аз.
Преди няколко години възстанових такова ренде, бяха се разтопили назъбените водещи ролки, пластмаса бяха. Тогава търсих нови колела, не намерих. Но открих в Пловдив един магазин за лагери и ремъци, в който ми казаха, че изработват по размер назъбени ремъци. Цената на един такъв за руското ренде излизаше към 12лв.
Аз реших проблема с познат стругар и нови колела за обикновен V ремък, 2,50лв. броя.
Грешката ми беше, че ги направихме алуминиеви колелата, а не от стомана , сега загряват повече и скърца ремъка, но работи. :partyman:

Прикачен файл

ABCD0004.JPG

Прикачен файл

ABCD0002.JPG
  • 1
  • 2

Тема "Електрическо ренде" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: