Ел. инструментите. Консумативи.
radius - майстор
Разбира се, че е въпрос на предпочитания, но напоследък само се натрисат акумулаторните и то видиш ли как сме могли да живеем без тях. Нямам против профито да си бачка с акумулаторни по цял ден, ама Чулев (приликата е случайна ;) ) да има 30 аку машини, ползвани средно 0,2 пъти в годината - ей това не го разбирам.
cholev - специалист
пет дек 28, 2018 1:39 pmradius написа:
Разбира се, че е въпрос на предпочитания, но напоследък само се натрисат акумулаторните и то видиш ли как сме могли да живеем без тях. Нямам против профито да си бачка с акумулаторни по цял ден, ама Чулев (приликата е случайна ;) ) да има 30 аку машини, ползвани средно 0,2 пъти в годината - ей това не го разбирам.
Диаметре, Чолев а не Чулев :lol:
Жиците не ме кефят (освен ако под жица не се разбира некое изпълнение на Ричи Блекмор :-D )
Та най стария винтоверт 10.8 от 2011 още работи и се чудех как да се отърва от него- бе имам 2 12в чистак нови и старата пушка върти ли върти :-D .
Ама аз хитър- нали Коледа и се възползвах и подарих на зетя 10.8в винтоверта; мултитула 10.8; 4в 1 и най стария циркуляр (на жица) 110мм. Омръзнаха ми. Имам по нови версии, а тея работят ли работят кат' нови :-D .
Вчера си купих дъски за рязане 3 броя и ги закачих на стената с 3 винта. Представям си вадя винтоверт на жица за 3-те винта. Леле мале :shock:
radius - майстор
Сега що се връзваш, аз говорех за Чулев, един известен маниак от гр.Мерник.
preslav - майстор
Според мен спорът е излишен, всеки сам трябва да прецени според естеството на работата си на какъв вариант да се спре. Аз нямам нито един акумулаторен инструмент защото два или три пъти в годината ми се налага да завия или развия винт, болт, гайка, да срежа дъска или тръба. Не е същото обаче при монтажниците на климатична техника, които бяха у нас преди два месеца - част от инструментите бяха с кабел, част на батерии, често се случва монтажи да се правят на места където все още няма ток или е прекалено сложно да се опъват кабели.
Сега се сещам, че евентуално бих си взел прахосмукачка на батерии, ползва се редовно, досадно е да се мотаеш в кабели - предполагам удобството ще покрие разликата в цената. За момента не се сещам за нещо друго акумулаторно, което да си заслужава да се вземе за битови нужди, може би само електрическо фенерче и машинка за подстригване, е и мобилен телефон.
fore - майстор
пет дек 28, 2018 12:03 pmradius написа:
Братчед, мерси за мнението,
Специално те отблокирах да го видя.

Едно време с ладите пробутвахте ли гадни части или само сега с пасатите го правите? Щото, ако хората са забравили, аз помня какви ги беше забъркал и ако зависеше от мен, нямаше да пишеш в този форум!
Блокирам ме пак моля те ! На гадни хора, само гадни работи се случват и струват. От човекоподобното е. Онзи беше Сатанист. Вече съм сигурен. Ходих след това по Месии и Екстрасенси да видя каква е магията и да ми леят куршум.......... :prayer: Да не дава Господ повече такова чудо от един ОЛХ отидох в деветият кръг на АДА. :evil:

Та ако зависеше от мене на такива като теб изобщо нямаше да им се дава достъп до компютри ! Трябва Радикализъм за Фашизма ! И светът щеше да стане едно по добро място за живеене. И Хитлер е мислел че прави добро....... :)
------

По тия форуми само бели може да си навлече човек. Сега съм отпуска и ето веднага се натъквам на безработни
нищо-писци спорещи кое е първо- яйцето или кокошката. Ако не си ти, хората няма да знаят дали да си купят кабелен или безкабелен верт...... :lol: И Лидл ще фалира.

След нова година работа бол и тая щуротия спира. Пу Пу да не ми лепнеш някое проклятие че сте си мамата....... :prayer: :butthead:

Тема "За инструментите с батерия или с кабел" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: