• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
ben84 - специалист
вт май 14, 2019 8:02 pmlov написа:
Иди в магазина и си купи хубав кабел 3х1,5 mm² два щепсела и два щекера.По голяма квадратура заради здравина а и утре може да ти дотрябва за друго. Ще ти стъпи на почти същата цена като на готов удължител. Писах два щепсела и два щекера зад да си разделиш удължителя на две защото по лесно се работи с по къси. Примерно единия 10 метра а другия 20. За прибирането и разпъването няма да обяснявам че пак е по лесно. А и често се налага да не го разпъваш целия и ползваш този който ти е по удобно.
Да бе.
Бащата така реже маркучите, та да е удобно, коги требе по-къс. После почва едно наставяне и избиване, и стегане със скоби и телове, разнасяне на отвертки и клещи...
За косачката си имам един дълъг и тънък (що му е да си стои половината на кравай?), а за електрожена дебел и неколко по- къси за туй онуй.
Това да наставяш и удължители, особено за косачка, де има движение си е мъка, щото връзките пречат да го размяташ из ливадата. Апа колко е изнервящо кога се извади трети път докато го дърпаш :axe:
lov - майстор
Доста си далеч от материята за да даваш категорично мнение. Питай бе човеко може и да ти кажем елементарния начин да не ти се разкачат удължителите. Толкова е сигурен че може да увиснеш на него и да се обесиш стига кабела да устиска. :)
  • 1
  • 2

Тема "Колко квадрата кабел?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: