Ел. инструментите. Консумативи.
nikolov333 - майстор
nikolson - майстор
По принцип стандартите за дължини на свредлото са:
DIN 338 стандартна дължина
DIN 340 дълги
DIN 1869 екстра дълги I, II, III
Показаното от Николов пък е кофражно.
EDI - майстор
Гледай сега, пишман, един колега тука така пише, че козата сака пръч.Пръча е импакт, както и да го къдриш.Очевидно до сега са ти се падали куци машини от този сорт, затова не ги тачиш.С Аинхела в момента правя дървена баня на вилата, пердаша 8х200, и торкс и шестостен, за нула време директно.Докато се огледам и главата потънала.
пишман_майстор - майстор
Може, не споря, затова чакам новите големи батерии които съм поръчал, да видя с тях как ще е. Все си мисля, че една от причините е проблем в старата ми батерия, не отдава нужния ток.
Ако ме попиташ за коли, мотори/мотоциклети , ДВГ, градинска моторна техника, по- ги чувам нещата .
С дървения, сглобки и т.н. признавам не съм толкова запознат и на ниво. Но с ваша помощ , все нещо научавам. Благодаря на всички, без изключение, че ми помагате.
Последна промяна от пишман_майстор на съб юни 29, 2019 10:17 pm, променено общо 1 път.
marian1 - майстор
ами погледай малко видеото...
mitko64 - майстор
Eто и малко винтоверти в действие , но в чамови греди.
savagebs - специалист
Вярно че въпросът е за винтоверт но да кажа от моя опит на скоро, винтове торнадо 8х200мм и импакт драйв на parkside, ами навива ги в чам без каквито и да е затруднения, имам и bosch GSR 180-LI Professional но няма смисъл да го мъча , да не говорим че ако е на кофти място и с едната ръка трябва да се държиш я за стълба я за някоя греда докато си на покрива и трябва да завиваш с верта с една ръка та яко ти я усуква а с импакта е като детска игра
Който е завивал големи винтове с импакт не се връща към винтоверт.Разбира се импакта си е силен и лесно чупи винтове 5мм , счупих и 6 бита PZ2 на различни марки включително и торсионни за импакт. малък винт ли е 3,4,5,6мм си ползвам винтоверта, нагоре с импакта.Удърния гайковерт не е подходящ при своите габарити и тегло.Скоростта при навиване с импакт е огромна.
mavryt4o - майстор
Това е моя изпитан начин
ZEDYCUS - майстор
.savagebs
Удърния гайковерт не е подходящ при своите габарити и тегло.
Не съм съгласен, има 1/2 гайковерти и с по малки габарити от винтоверт, но много по мощни от импакт. А има и добри преходи от 1/2 към шестограм 1/4.
:partyman:
пишман_майстор - майстор
Бях я забравил тази тема. Със смяната на батериите, гайковерта и импакта на рьоби , с които преди имах леки съмнения и проблеми, се оказаха в крайна сметка виновни самите стари батерии. Всичко това остана в историята с новите 4 и 5ач . При 8 и 10мм винтове разпробивам единият елемент/греда . При 6мм -не .

Тема "Винтоверт за завиване на дълги и дебели видии в дърво." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: