• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
npace - специалист
пон дек 23, 2019 4:25 pmplamen6703 написа:
и не е от професионалната серия на райдер.
Напротив, точно от нея е:
Прикачен файл:
20191203_201432.jpg

:-D
Не казвам, че Райдер не могат да изкарат здрава машина - могат и имат немалко такива. Но с материалите, които ползват няма как да я получат с теглото и характеристиките на истинските машини и затова лъжат със спецификациите.
Аз също имам машина РДП, но я взех защото нямам намерение да я ползвам често, а разликата с истинските беше 300-500 лева в зависимост дали се гледат характеристиките или реалната работа дето върши. :-D При разлика под 50 лева просто няма смисъл човек да се зарива с боклуци.
plamen6703 - майстор
Не е от индустриалната серия, такава е моята https://www.onlinemashini.bg/sablen-tri ... 0-w-/31179 купих го за прорязване на отвори на едни ел.табла, покрай ламарината направих с него един дървен навес над 30 кв.м и още работи.
Индустриалната марка е този http://www.ems.bg/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0 ... ww-ems-bg/ :partyman:
npace - специалист
Райдера имат три серии - РД, РДП, и РДИ. РД са най-китайските, много от тях вероятно и опасни. РДП при определени обстоятелства може да мине за машина.
РДИ може и да са хубави, но при положение, че пак лъжат със спецификациите и са на цена на истинските не виждам причина да си купя.
За РДП също дават три години гаранция.
plamen6703 - майстор
При тези саблените триони истината започва към 400 лв. :) огромна разлика в цената от този, който купих. Моята основна дейност не е железарска и за това купих по-евтина машина да свърша работа и да я включа в крайната цена. :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "Мнение за индустриалната серия на RAIDER" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: