Ел. инструментите. Консумативи.
Здравейте,

Смятам да си купя бетонобъркачка и бих желал да споделите Вашето мнение за 200 литровата MTX. В момента е на промоция в HOME MAX на малко под 400 лв. Идеята е да я ползвам за бетон за пътеки, огради, леки фундаменти. От ровенето в нета излезе, че в момента това е най-доброто съотношение обем-цена.
Благодаря Ви
Делян - специалист
И аз я забелязах, типичен китаец. Хубава е цената, заслужава си, дано и изработката да е такава.
Но тези 200 литра на мен ще ми дойдат повече, защото сегашното ми 140 литрово буре е доста обемисто и трудно за пренасяне, та какво остава за 200 л.
Вярно че можеш да разбъркаш повече в 200 литровото, но тогава и тежестта на материала става повече, стабилността се нарушава и трябва да я придържаш, особено на неравни терени.
naster - майстор
Има обсъдени хоби бъркалата в няколко теми. Конкретно, 200 л е обем на бурето, реално полезният обем е наполовина. Аз си купих хърватска 190 л, по препоръки от клиповете на един руснак, който останал много доволен след 5-6 годишна експлоатация. Забележката по отношение на масата в пълно работно състояние също не е за подценяване, а и е на високо центъра на тежестта. Иска си две ръце, докато се прицелваш в количката Р.К.-1. За транспорт нямам проблем, защото колелата и стойката се сгъват с 2 болта, а бурето се обръща надолу. Но хърватската беше 550 лв., т.е. малко по-скъпа е, но в бриколаж има една останала бройка на 509 лв. в момента.

Тема "Бетонобъркачка MTX 200 литра" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: