Ел. инструментите. Консумативи.
Прикачен файл:
7B6B1105-F4EA-41A0-9C38-B12F872D6D0F.jpeg
Здравейте банда,
Предстои ми допълване на домашните уреди. Интересува ме мнение за този бензинов моторен трион Honda
https://www.olx.bg/d/ad/rezachka-za-dar ... 8Qjye.html
Димитър Димов - специалист
съб май 07, 2022 5:19 pmTonja написа:
7B6B1105-F4EA-41A0-9C38-B12F872D6D0F.jpeg
Здравейте банда,
Предстои ми допълване на домашните уреди. Интересува ме мнение за този бензинов моторен трион Honda
https://www.olx.bg/d/ad/rezachka-za-dar ... 8Qjye.html
Чисто китайче,всичко е до късмет.Може и ден да ти служи,може и години.Ако купуваш такава техника гледай поне да ти осигуряват гаранция.Олх едва ли предлага такава услуга.
MamaMy - майстор
Фалшификат та дрънка.
Djack - специалист
Ако не си го купил още, по добре дай още 100 лева и си вземи моторния трион на Парксайд, който е в брошурата на Лидъл тази седмица! Поне ще знаеш, че 3 години си бетон с гаранцията!
Димитър Димов - специалист
За 120 лв. в събота ще има в кауфланд акита.Три г. гаранция само срещу 20 лв в повече.
Soviet_Soldier - специалист
Съгласен съм с мненията на съфорумниците. Хонда доколкото знам НЕ произвежда верижни триони, но ако го правеше цената щеше да е не 99, а 999+ лева за 58 кубика резачка. Също съм съгласен, че с китайчетата е на късмет. От 4-5 години имам китайска 45 кубикова Raider, по онова време струваше около 140лв с гаранция, и до днес си бачка без абсолютно никакви проблеми. Гумените ѝ изделия са като нови, меки, еластични, цилиндъра също е в много добро състояние при работа на 12500об.мин и с 40-50:1 масло.
За 99лв 58 кубикова с гаранция, едва ли ще намерите. Друг въпрос е, дали вообще Ви е нужна толкова голяма и тежка резачка, над който да помислите. Частите, поне за тия китайски резачки са разпространени и евтини. Ако умеете да ремонтирате подобни инструменти гаранцията слабо ще Ви вълнува.
Също така е добре да имате предвид, че повечето китайски резачки за жалост се окомплектоват с некачествени вериги, бързо се затъпяват, бавно режат, най-добре си е нова и качествена верига. Аз лично за дебела и чиста дървесина ползвам Oregon Full Chisel, а разни боклуци с пирони, болтове и подобни ги режа с заводската верига.
Indianec 2 - помощник
Аз също се придържам към мнението на колегата Димитър Димов, тия боклуци не ги ли попритегнеш бързо сдават багажа.(за репликите говоря)
dragozow - майстор
Менте е, хубавото му е само цената.

Тема "Honda - бензинов моторен трион" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: