Ел. инструментите. Консумативи.
tundrata93 - специалист
Какво ви е мнението за гайковерта на парксайд 1898Нм.
"Зеленото" ми идва в повече. Цената ще отличи профита от хобита, мъже от момчета и донякъде ще даде възможност на здравия разум за проява.
torbalan - Дървен философ
От Лидл уреди, каквито съм купувал, ако съм ги понапънел малко на работа, доста бързо издават багажа.
Ако ще го ползваш два-три (както аз моя винтоверт) пъти в годината бива, но ако мислиш да работиш ежедневно с него - не става.
От пранксайда яко напъвам ъглошлайф на 230в, среден размер и перфоратор на 230в, голям.
Двата сайда са по на десетина години.
torbalan - Дървен философ
чет фев 27, 2025 6:41 pmТрифон П.Трифонов написа:
От пранксайда яко напъвам ъглошлайф на 230в, среден размер и перфоратор на 230в, голям.
Двата сайда са по на десетина години.
На късмет е. Имах един перфоратор Райдър, изкара 15 години. Смених три квартири, после на строежа на къщата доста работа отметна. Бракувах го, не защото се счупи, а защото се износи....

Купих си дрелка райдър, на първото ползване (исках да пробия отвор за конзола за контакт в гипсокартон), се сцепи на две.

С евтините инструменти е на късмет (че то и с не малко от скъпите).

Имам много лидълски инструменти, но на практика не ги ползвам. Дори понякога се чудя, защо съм ги изпонакупил. :)
чет фев 27, 2025 12:09 amtundrata93 написа:
Какво ви е мнението за гайковерта на парксайд 1898Нм.
Купи ли го?
Не съм видял със собствените си очи, но чувам, че се стигало до бой от желаещи да заприходят.
Абсолютна грешка от моя страна, да сметна разумът на нашенеца за здрав.

Тема "Гайковерт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: