• 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 59
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
sek.1 - специалист
Има ли сбирка ? Нещо резултати от тестовете ?
Вси4ки 4акаме за резултати.И ние много интересно как са се представили титулуваните машини,много полезно ще е за вси4ки.
gogo7777 - майстор
За жалост ни е слаба организацията :-D . Поне нека всеки, който иска да участва да потвърди и каже от кой град е. Тогава може да се реши къде и кога така, че да е удобно за всички. Добре ще е да има повече различни апарати за да стане по-ясна картинката. Маркови, немаркови, самоделни, мощни, маломощни и т.н. :-D . Резултатите ще са полезни за всички.
Нее е лошо когато вси4ки са по свободни,а покраи празниците има по свободни дни.Аз сам от СЛИВЕН и ще ми баде исклиу4ително интересно поне да 4уя как са се представили машините,нямам собствена машинка но сам на пат да закупя ,ползвам за момента служебни при които имам много наблиудения и вазможности за експерименти (имаме в предприятието огромен цех за заваряване, на промишлени обекти и заготовки) но моделите им са все маркови и много скапи,затова сам се насо4ил кам АРЦ200ТИГ и ми е интересно какво ще покаже машинката надявам се да е подобаващо.Поне по форумите които 4ета колегите остават доволни.
pansim - майстор
До София мога да дойда. Само кажете...
torbalan - Дървен философ
sek.1 написа:
Има ли сбирка ? Нещо резултати от тестовете ?
Поне при мен - сбирка нямаше...
firecock - напреднал
Г-н Драгозов, аз съм от Плевен и искам да взема един ARC 200. Имате ли представител в моя град или трябва да го поръчам онлайн, или да го взема директно от вас? Кой вариант бихте ми препоръчали, предвид безпроблемното признаване на гаранцията след покупката?
dragozow - майстор
Гаранцията важи без значение как е купен, само си пази гаранционната карта и фискалния бон. Дистрибутора в Плевен е това:
http://niksi.eu/pages.php?pageid=4
Търси Найден, ако го няма ще поръча от нас. В момента имам ограничено количество машини, очаква се внос на 15-20 януари. Може да поръчаш машината и от сайта.
firecock - напреднал
Благодаря за бързият отговор! Това мисля, че е магазина на Хускварна, но не съм мн. сигурен .. Вероятно ще се размина с новогодишния подарък, но след 15-и януари, мисля че ще имам възможност! А дали цената ще е същата, каквата е във вашия сайт?
dragozow - майстор
firecock написа:
Благодаря за бързият отговор! Това мисля, че е магазина на Хускварна, но не съм мн. сигурен .. Вероятно ще се размина с новогодишния подарък, но след 15-и януари, мисля че ще имам възможност! А дали цената ще е същата, каквата е във вашия сайт?
Да, магазина на Husqvarna е. Цената би трябвало да е същата, макар че нямаме никакви уговорки. Като кажеш че си го гледал на нашия сайт и сме те насочили няма да сложи по-скъпа цена. А и търговеца е добър човек, работим от 15 години, той си взима търговска отстъпка.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 59

Тема "Инверторни електрожени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: