dido uzunov написа:Някой да знае от къде може да се вземе заваръчна машина на изплащане? В сайтовете на търговците нищо не пише.
Ще ти е по-изгодно да вземеш потребителски кредит.
dido uzunov написа:Някой да знае от къде може да се вземе заваръчна машина на изплащане? В сайтовете на търговците нищо не пише.
dido uzunov написа:Някой да знае от къде може да се вземе заваръчна машина на изплащане? В сайтовете на търговците нищо не пише.При нас може с TBI, трябва да носиш лична карта и да имаш 20 свободни минути. Не сме го написали никъде по сайта, но няма да те върнем.
dragozow написа:Това ме устройва. Сигурно ще се възползвам от услугите ви. Става дума за телоподаващо. От предишни постове разбрах, че ще имате нови модели електрожени, а с телоподаващите как стои въпроса?dido uzunov написа:Някой да знае от къде може да се вземе заваръчна машина на изплащане? В сайтовете на търговците нищо не пише.При нас може с TBI, трябва да носиш лична карта и да имаш 20 свободни минути. Не сме го написали никъде по сайта, но няма да те върнем.
dragozow написа:Не предвиждаме нови модели телоподаващи за сега, Argo MIG 180 е добра машинка за парите си. Ще има изненада от Данчо, но още не е готово, поръчани са му всички неща и просто трябва малко време. Мога да го накарам да ти направи нещо по поръчка, само кажи как си го представяш. Ще има TIG с пулс и 2T/4T режими на добра цена, но напред във времето, да речем през Юни. Нови маски също ще има. Няма много смисъл от много модели, защото не всичко се продава, някои машини седят с години преди да ги купи правилния човек и за нас не е рентабилно.MIG/MAG + MMA около 180А, което например след 1-2г. може да се надгради с TIG( там ми е мътно, но никой не се е родил научен). Разбира се всичко зависи от цената(аз за това търся на изплащане)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: