Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
essenov - специалист
dido uzunov написа:
Някой да знае от къде може да се вземе заваръчна машина на изплащане? В сайтовете на търговците нищо не пише.

Ще ти е по-изгодно да вземеш потребителски кредит.
dragozow - майстор
dido uzunov написа:
Някой да знае от къде може да се вземе заваръчна машина на изплащане? В сайтовете на търговците нищо не пише.
При нас може с TBI, трябва да носиш лична карта и да имаш 20 свободни минути. Не сме го написали никъде по сайта, но няма да те върнем.

Относно отстъпките, достатъчно е да ми се обадите. За някои неща може, това са заваръчни, маски, Deca, Abac, Hitachi, двигатели, генератори, мотофрези, електрически и моторни помпи, части, определени масла и всичко, което внасяме. Отделно Husqvarna, McCulloch, Gardena, наличното Sparky и Makita. От някои продукти не даваме отстъпки, защото не можем. На намалените вече продукти не правим допълнителни намаления. Отстъпката е различна за различните продукти и зависи от надценката, наличността, курса на долара, колко ще купите, положението на млечния път спрямо луната и т.н. Та звънкайте ако сте си харесали нещо.
Последна промяна от dragozow на вт фев 28, 2017 10:23 pm, променено общо 1 път.
dido uzunov - специалист
dragozow написа:
dido uzunov написа:
При нас може с TBI, трябва да носиш лична карта и да имаш 20 свободни минути. Не сме го написали никъде по сайта, но няма да те върнем.
Това ме устройва. Сигурно ще се възползвам от услугите ви. Става дума за телоподаващо. От предишни постове разбрах, че ще имате нови модели електрожени, а с телоподаващите как стои въпроса?
dragozow - майстор
Не предвиждаме нови модели телоподаващи за сега, Argo MIG 180 е добра машинка за парите си. Ще има изненада от Данчо, но още не е готово, поръчани са му всички неща и просто трябва малко време. Мога да го накарам да ти направи нещо по поръчка, само кажи как си го представяш. Ще има TIG с пулс и 2T/4T режими на добра цена, но напред във времето, да речем през Юни. Нови маски също ще има. Няма много смисъл от много модели, защото не всичко се продава, някои машини седят с години преди да ги купи правилния човек и за нас не е рентабилно.
dido uzunov - специалист
dragozow написа:
Не предвиждаме нови модели телоподаващи за сега, Argo MIG 180 е добра машинка за парите си. Ще има изненада от Данчо, но още не е готово, поръчани са му всички неща и просто трябва малко време. Мога да го накарам да ти направи нещо по поръчка, само кажи как си го представяш. Ще има TIG с пулс и 2T/4T режими на добра цена, но напред във времето, да речем през Юни. Нови маски също ще има. Няма много смисъл от много модели, защото не всичко се продава, някои машини седят с години преди да ги купи правилния човек и за нас не е рентабилно.
MIG/MAG + MMA около 180А, което например след 1-2г. може да се надгради с TIG( там ми е мътно, но никой не се е родил научен). Разбира се всичко зависи от цената(аз за това търся на изплащане)
pansim - майстор
dido uzunov написа:
всичко зависи от цената(аз за това търся на изплащане)
Голяма грешка е да се търси на всяка цена най-ниска цена. :!:
Поне моят горчив опит го доказва. По трудния начин го научих.
pansim - майстор
Ако на някой му е интересно - http://www.e-kak.info/forum/viewtopic.p ... 709#p29709

Еднофазна машина по поръчка. Реални 250А /може и 400А но отговорноста е на клиента :-D / с ПВ 100% при 250А
fore - майстор
Не че се заяждам, но заради 50 ампера отгоре да се прави такова чудо..........

Естествено че базата ми за сравнение е моят Мосфет инвертор, които тежи само 7,5-8 кила. Може и аз да не разбирам и тези 50 Ампера да са много повече отгоре........ :?

Ако се изкарат от една фаза 400 Ампера тогава съм съгласен да се заобикал и защитите и да се прав това.
pansim - майстор
Ех fore...
Идеята е да се получи машина за 8 часа натоварване с 200А.
Как смяташ - твоя инвертор колко време ще устиска на такъв режим? Според скромното ми мнение - няма да изкара и един работен ден на макс.
Ще обясня с думи прости - важно е в какъв режим ще работи машината при професионална употреба. Работа на границата на възможностите на каквато и да е техника, е далеч от надеждната работа. А точно това се търси с въпросната конструкция.
fore - майстор
Моят е ясен че има 60 % ПВ при 200А мисля. Силата му е при 3,2 мм електродите. Там е на 100 %

До колкото разбирам твоята идея е че си направил Инвертор на една фаза, който ще работи на 100% с по дебели електроди от 3,2 мм. 4 и 5 мм примерно.
Може и да е оправдано за профи работа.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: