fore написа:Ааааааааааа, това за инверторите може да се каже като се отворят двата с различни марки, но с претенции за еднакви параметри..E то тва голям мерак да ги отваряте....!И кат ги отворите кво

fore написа:Ааааааааааа, това за инверторите може да се каже като се отворят двата с различни марки, но с претенции за еднакви параметри..E то тва голям мерак да ги отваряте....!И кат ги отворите кво
iivanov написа:Ами не се пъча гордо , щото разликата от 200 да 325 не е кой знае колко голяма . Навремето точно теб бях попитал , какъв цвят машинка да си взема за гореспоменатите цели , като за въпроса ми получих голямо , виртуално свиване на рамене . Така че , драги , нямаш право да слагаш етикети на избора ми .Нямам спомен какво си ме питал на времето.Но ако си ми питал точно това -какъв цвят машинка да си вземеш ,е ясно че няма как по друг начин да се отговори! А пък и навремето нещата бяха доста по различни, бяха едни размисли и страсти
agj написа:мен ми е важен избора на Резачев.Избора е ясен какъв ще е : Червен РАЙДЪР,200 амперов,за 400 лева,по MOSFET технология,по възможност с платка Kinzo.
" Скалата на минимум свърши , а дъгата остана стабилна"Е това не е ли аргумент ?
agj написа:Аз ги отварям с отверка.fore написа:Ааааааааааа, това за инверторите може да се каже като се отворят двата с различни марки, но с претенции за еднакви параметри..E то тва голям мерак да ги отваряте....!И кат ги отворите квоАз например нямам необходимост да ги отварям,щото и да ги отворя нищо няма да разбера.Но изхождайки от идеята ,че електрожена ще се ползва за простотии , като скъсаната халка или рамка за окачване на противотежести ,ми се струва, че едно електроженече от окло 200лв.ще успее да свърши подобни простотии.Ама то всеки си щета на акъла,на някой не му пука че ще стигне от точка А до точка Б с Опел ,друг пък гордо се пъчи в Мерцедес ,макар че не му стигат парички да му смени маслото.Та така ,...разни хора,разни идеали!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: