Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
съб окт 17, 2020 3:54 pmИлиянчоо написа:
Честито колега да го ползваш много,много години.Колко метра са кабелите и имали дражка отгоре за пренасане.Би ли качил някоя снимка,че никъде няма от зад как изглежда.
Изображение
Изображение

Дръжката е платнена - на мен много повече би ми харесало да е твърда дръжка. Кабелите са 25 квадрата по 6 метра за маса и 6 метра за ръкохватка - аз си ги поръчах срещу повече пари. Стандартно е с по 2 метра кабел за маса и 4 метра кабел за ръкохватка, 16 квадрата, но аз съм се убедил, че дългите кабели са голямо предимство и исках по-дебели от 16 квадрата.
koveslav - майстор
Честита машина,много да те слуша,колега!Панайот определено е ПИЧ,а по филибарски това звание не го даваме току-така и при нас в Пловдив означава много.Доказал се е поне към мен не веднъж.А аз все още не съм му клиент,но въпреки това...
Последна промяна от koveslav на съб окт 17, 2020 11:36 pm, променено общо 1 път.
kuger - майстор
Моята ИЗА 190 е с метална дръжка и стандартните при продажбата кабели. Далеч съм от възможността да го нося на рамо, а кабелите са достатъчни машината да е далече от пръски и стружки от флекс, примерно.
Илиянчоо - помощник
Колега качи една снимка на твоята ИЗА да видим дръжката и на мен ми се струва,че ще е по одобно.Ще попитаме колегата има ли опция да се добави тази дръжка.
янко - специалист
Ти с дръжката ли ще заваряш?Гледай данните и отзивите,за този лоши отзиви не намерих.Кабелите можеш да ги удължиш

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: