Re: Казан за ракия
Публикувано: нед юли 23, 2017 7:26 pm
vlax написа:Този адрес е фалшив!! Дай поне на ...комшийката!Andri01 написа:Аз съм шефа на митницата - я си дай адреса!!Заповядай
Намери вдъхновяващи идеи, практични решения и емоционални дискусии на теми, свързани с дома, строителството и направи си сам
https://forum.napravisam.bg/
vlax написа:Този адрес е фалшив!! Дай поне на ...комшийката!Andri01 написа:Аз съм шефа на митницата - я си дай адреса!!Заповядай
preslav написа:а и остатъците от 160-170 л. джибра как се гребат с канче не ми е много известно....първо с кофи, и като останат една две такива на дъното -тогава с канчето ...
teon написа:То хубаво ама ако решиш веднага да зареждаш нов казан ще се удушиш от алкохолни пари докато извадиш тези 16-17 кофи, а после трябва и да измиеш - голяма хамалогия заради икономисаните 20-30 лв. при изработката на казана.preslav написа:а и остатъците от 160-170 л. джибра как се гребат с канче не ми е много известно....първо с кофи, и като останат една две такива на дъното -тогава с канчето ...
preslav написа: То хубаво ама ако решиш веднага да зареждаш нов казан ще се удушиш от алкохолни пари докато извадиш тези 16-17 кофи, а после трябва и да измиешЧак пък да се удушиш...И-акви алкохолни пари? Нали алкохола се предполага,че вече излязъл?
Гост написа:Не знам и не споря - ти обаче защо не цитира и последните 3 думи от поста ми?preslav написа: То хубаво ама ако решиш веднага да зареждаш нов казан ще се удушиш от алкохолни пари докато извадиш тези 16-17 кофи, а после трябва и да измиешЧак пък да се удушиш...И-акви алкохолни пари? Нали алкохола се предполага,че вече излязъл?
Наливаш две кофи студена вода, за да няма никакви пари и действаш с кофата... Даже няма нужда и от канчета- и да е останало малко - не е проблем... какво толкова ще му миеш- сипваш новия мат'риал и действаш по проедурата.