Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Здравейте колеги, имам телоподаващо струна партер 190, и искам да си взема по леко, може ли да ме посаветвате кой
от двата модела е по добрият избор. Geko G80096 3 в 1 / 200A MIG / TIG / MMA 230V / или DEL 200 Eco Control / 200 A. Благодаря предварително.
cat - специалист
Ще ти отговоря по малко заобиколен начин . Сина ми си купи шлифовалка Ейнхел от Практикер ,регулирането на оборотите отказа Практикер казват обадете се на сервиза обаче номера не съществува така че направи си изводите сам . С гаранция и не само на АиГ проблем не е имало а по хипермаркетите проблеми колкото искаш .
sian - специалист
Според закона клиента не е нужно да посещава сервиза. Оставя повредения уред на търговеца и той се оправя. Ако се дърпа КЗП. Тромави са но вършат работа.
dragozow - майстор
Не е нужно да търсиш сервиза, освен ако не ти е по-удобно. Оставяш стоката в магазина от където си купил и е тяхна грижа да търсят сервиза. Така е по закон.
Колеги, аз няма да пазарувам от големите хипер маркети, колебая се между двата модела телоподаващо, а и сервиза е на ниво до колкото разбирам от други които имат дел заваръчен апарат, пита за гекото някой работил ли е с него, и мнение. Благодаря предварително!
Фитилчо - майстор
Вземи си ДЕЛ и не се разправяй с глупости ! Човека е винаги на разположение и ще ти оправи всеки проблем !
+ искам да похваля сервизът им, не съм имал върната или не оправена машина (не тяхна)

Тема "Телоподаващо" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: