Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
ivanovbg - майстор
Lisko - майстор
Кое точно е 100 лева???
ESPACE - майстор
Иванов, шарана кога усеща че се е наденал на куката? Преди да даде 100лв или след това? :lol:
radius - майстор
Можеше да сложиш и малко текст да се знае за какво става дума без да кликаме на линка.
пет фев 21, 2025 7:29 amESPACE написа:
Иванов, шарана кога усеща че се е наденал на куката? Преди да даде 100лв или след това? :lol:
Надява се набоден шаран да сподели, което е като кофти пожелание.
kozl - майстор
Страхотно :shock:
3в1, малко и компактно и се захранва от контакта 220V. Мушкаш щепсела и :prayer:

Обаче :? :? :?
6000 W, щепселот требе да е за към над 25А :roll:
А на снимките #-o
Леко разминаване има във формата на уредо в снимките и клиповете.
На всички клипове щепселот и кабелот не са во кадрите - мое би умишлено липсуват :?
А как ли това чудо само за сто кинта шъ издухва стопилката като на клипа :?

Плащане при получаване, ограничено до 1 поръчка на клиент
Безплатна доставка!
Къ шъ стане това :?
Въведете правилния адрес за доставка
Моля, въведете точния адрес за доставка (улица, номер на дом и пощенски код). В противен случай не можем да гарантираме успешното доставяне на продуктите. Благодарим ви за съдействието!

Относно срока на доставка
След успешното направяне на поръчката, ще подготвим продуктите в реда, в който са получени. Времето за обработка е около 3 работни дни, а общото време за доставка е приблизително 7 работни дни.

Процедура за връщане и замяна
Потвърждение на получаване.
Подаване на заявка за връщане или замяна.
Проверка от екипа за обслужване на клиенти.
Връщане на стоката от клиента.
Проверка на стоката в склада.
Обработка на връщането или замяната.
Моля, предоставете следната информация за връщане или замяна:

Номер на пратката
Номер на поръчката
Име
Телефонен номер
Как да анулирате поръчка
За да анулирате поръчка, моля, изпратете имейл до нашия център за обслужване след продажбата, като посочите причината за анулиране. Имейлът трябва да съдържа:

Номер на поръчката
Име
Телефонен номер

Свържете се с нас
+34 912 345 678
HernandezTim553@gmail.com
Име на фирмата: Moda Elegante S.A.
Пощенски код: 28013
Град: Мадрид
Държава: Испания
Данъчен номер (NIF): B453372
Работно време: Понеделник до Петък, 9:00 - 18:00
Тоя тел.номер ако е като оня SMS, с който обеднех с 6 кинта в полза на ентелегентните измамници :wink:

Може би в червеното се крие отговора на загадката :?
Преди няколко дни ми се обадиха за безплатно лечение на ставите и че аз съм избрания. Искаха ми същите данни, защо ли :?
Аз обаче като шаран налапах куката, поради некво супер съвпадение, защото два дни преди това бях на платен преглед при ортопед, за който се бях записал преди 3 месеца, та #-o Първоначално лапнах куката. После колеги нямащи проблеми със стави споделиха, че са получили също такова обаждане.
BeTaTesTeR - специалист
Toва си е чиста измама, не знам как изобщо някой може да се замисли. Машините за лазерно заваряване са страшно скъпи, за 100 лв. няма как да купиш каквото и да е. Из фейсбук съм чел, разни хора, които са се хванали на това споделят, че реално са получили поялник с ролка тинол струващи 20-на лв.

Тея със ставите и на мен ми звъняха 2 пъти, дори по телевизията даваха репортаж за тях. Ловят предимно пенсионери, които не знаят какво става, водят ги в някоя зала в хотел и разиграват някаква томбола от която всички печелят уж безплатни уреди за които само трябва да подпишат някакъв документ, че получават уредите. Хората подписват всичко на доверие без много въпроси и после се оказва, че въпросния документ е договор за кредит за по 5-7-8-10 хил. лева и безплатните уреди излизат на доста дебели цени
hidrazin - майстор
пет фев 21, 2025 1:00 amivanovbg написа:
За това иде реч: https://www.primexuix.shop/products/fkv ... -faATCz00k
Иванов, едва ли има жив човек който да е ползвал това и да разкаже... Защо?
Ми защото след покупката си е купил от същия сайт ТОВА и се е гръмнал в десетката. :-D
Знаеш ли въобще какво е това на картинките? Дето го дават и със щепсел шуко...

Изображение

Това е само ръкохватката с фиброоптика за лазерна машина.
ЦЪЪЪК
Ми хайде, купувай. После тъкмо ще има какво да ни разказваш. :)
:partyman:
P.S. Май пак си барал някакви магнити? :? :cool:
Николов Н. - специалист
Безплатен обяд има само в сънищата на глупаците.
kozl - майстор
пет фев 21, 2025 9:43 amhidrazin написа:
Иванов, едва ли има жив човек който да е купил това и да разкаже...
+1 за купил за 100 лв..
А за разказване, вероятно ще му е неудобно да сподели колко е платил за "безплатния обяд" :weedman:

Тема "Някой ползвал ли е това:" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: