Нека намерим най-тънките цени.
resistbody - майстор
нед дек 01, 2024 7:08 pmmiroki написа:
Възможно е. Излезе с реклама на фейса.
Иначе много професионало направено копие, даже и аз се хванах че е истински, но нещо ме усъмни толкова да е евтино, защото вчера взех безчетков флекс на намаление на 170лв.. та нещо нереално евтино ми се видя... сега има акция 3г гаранция дори за юридически лица, което е добре, че от 3 шлайфа накрая останах без един, та взех един нов и си сглобих един от два от развалените...
hidrazin - майстор
Измамен или по-скоро НЕ - без значение е.
Там най-отдолу има таб/бутон "Информация за доставка".
Там пише:
"Доставка само до континенталната част на Великобритания."
Толкоз. Ако е фалшив и "работи" само във Великобритания, ще ги одерат живи.
Не че не е възможно да е фалшив, ама условията не позволяват да пробваш/купиш от там.
:partyman:
brum - майстор
Доставка лесно се решава - ГГБГ правят някаква магия с доставките от там. Цената е фиксиран на килограм. Как се оправят с мито и ДДС идея си нямам.
nikolson - майстор
Няколко клика тук-там ми казват, че е фалшив сайт. Напр. проверка на тел. номер.
hidrazin - майстор
Да, с няколко клика излиза че може да са от стандартните измамници Канада и САЩ.
Що ли въобще не се учудих от къде може да са... :? :lol: :lol:

Прикачен файл:
Класически измамници КАНАДА и САЩ.png

sstefanov - майстор
Cloudflare е огромна компания за Интернет услуги като прокси и т.н. Тези IP адреси са нейни. Явно сайтът ползва техните услуги. Не знам как разбра, че Cloudflare са измамници.
miroki - майстор
нед дек 01, 2024 8:16 pmresistbody написа:
Иначе много професионало направено копие, даже и аз се хванах че е истински, но нещо ме усъмни толкова да е евтино, защото вчера взех безчетков флекс на намаление на 170лв.. та нещо нереално евтино ми се видя... сега има акция 3г гаранция дори за юридически лица, което е добре, че от 3 шлайфа накрая останах без един, та взех един нов и си сглобих един от два от развалените...
Точно заради цената се изненадах. И усъмних. Иначе преди намалението са точно техните цени.
А в нашия няма информация.
Тъкмо се тюхках, как хората си купуват евтино.
С регистрацията за нашия не можах да вляза в профила си и от там разбрах, че е друг сайт.
miroki - майстор
нед дек 01, 2024 8:56 pmhidrazin написа:
Измамен или по-скоро НЕ - без значение е.
Там най-отдолу има таб/бутон "Информация за доставка".
Там пише:
"Доставка само до континенталната част на Великобритания."
Толкоз. Ако е фалшив и "работи" само във Великобритания, ще ги одерат живи.
Не че не е възможно да е фалшив, ама условията не позволяват да пробваш/купиш от там.
Това не бях загледал.
MamaMy - майстор
Фалшив или не, Аваста не го хареса и не дава да се отваря.
Chefo77 - майстор
Аз, 'щото съм слаб по география, много искам да разбера - къде е континенталната част на Великобритания?

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: